Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619650

Auteurs van dit blog

DeepFM helpt luisteraars door Blue Monday


de redactie

348 weergaven

Maandag 19 januari is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van dit jaar. Door de hele dag veel opbeurende dance platen te draaien gaat online dance-station DeepFM ervoor zorgen dat haar luisteraars deze zware dag toch met een glimlach doorkomen. “Onze music director heeft samen met tips van de luisteraars een selectie gemaakt om 19 januari te vullen met platen waar je vrolijk van wordt. Denk aan tracks als Wish you were mine van Philip George, Outlines van Make Mago & Dragonette en Take u there van Jack Ü ft Kiesza. We weten zeker dat onze luisteraars dit gaan waarderen.” Zo meldt DeepFM.

 

In de ochtend wordt de dag relaxt begonnen met de ‘Blue Monday Morning Chill’, opgevolgd door de lekkerste classics uit de jaren 80 en 90. Vervolgens worden de luisteraars door hun werk- of studiedag dag heen geholpen met het dagelijkse programma ‘Turn Up The Volume’. In de avond wordt deze Blue Monday met een glimlach van oor tot oor afgesloten als de programma’s ‘Dirty Disco Radio’ met Kono Vidovic en ‘Diepside’ met DJ Silverius te horen zijn op DeepFM.

 

Blue Monday
Alweer 10 jaar geleden bedacht de Britse Psycholoog Cliff Arnall een formule waaruit blijkt dat op Blue Monday de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Of deze formule nou klopt of niet, de kans is groot dat het gevoel herkenbaar is. Goede voornemens die dreigen te mislukken, de zomer die nog ver weg is en het eerste salaris van het jaar laat te lang op zich wachten.

 

Over DeepFM
DeepFM is al 10 jaar het station waar je uitsluitend de beste dance muziek hoort. Het station is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot het meest toonaangevende digitale radio-station van Nederland.

 

De complete programmering is terug te lezen op de website van deep.fm


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.