Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619687

Auteurs van dit blog

De Concertzender herdenkt Arjen Grolleman


de redactie

490 weergaven

Op 20 januari 2015 is het vijf jaar geleden dat Arjen Grolleman, programmamaker voor de Concertzender en bij Kink FM, door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Arjen Grolleman was enkele jaren verbonden aan de Concertzender met programma’s als Popart en Il Futurismo. Daarnaast was hij de grote man achter het alternatieve radiostation Kink FM, waar hij programma’s produceerde als Avondland en X-Rated. Tevens was Arjen station-voice bij RTL. De Concertzender herdenkt hem zondag 18 januari met een avondvullend programma.

 

Op zondag 18 januari aanstaande staat X-Rated met Bob Rusche volledig in het teken van Arjen Grolleman. We kijken terug op zijn tijd bij de Concertzender en bij X-Rated zoals dat destijds te horen was op Kink FM. U hoort favoriete muziek van Arjen, zijn favoriete poëzie en een aantal unieke werken die exclusief voor deze uitzending zijn gecomponeerd en opgenomen. Ook worden enkele studiogasten geïnterviewd tijdens deze live uitzending.

 

Dit speciale In Memoriam is voor de gelegenheid een uur langer en zal die avond al om 20:00 uur beginnen. Na afloop volgt om 23:00 uur X-Ray met non-stop meer favoriete muziek van Arjen Grolleman. X-Rated is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 uur op de Concertzender, gevolgd door X-Ray, van 23:00 tot 24:00 uur. Bob Rusche is samensteller en presentator van deze programma’s.

 

Website: www.concertzender.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.