Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617873

Auteurs van dit blog

DeepFM bestaat 10 jaar


de redactie

364 weergaven

Het online dance radiostation DeepFM bestaat 10 jaar en om dat te vieren is het radiostation compleet vernieuwd. Met ingang van het nieuwe jaar is er een nieuwe website gelanceerd, de programmering is aangepast en is er een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen. DeepFM is al 10 jaar het station waar uitsluitend de beste dance-muziek te horen is. Het station is sinds de oprichting uitgegroeid tot het meest toonaangevende digitale radio-station van Nederland.

 

De nieuwe website van DeepFM is volledig geschikt voor desktop, tablet en smartphone en heeft een unieke opzet. “We hebben gekozen voor een website die ieder moment van de dag de meest actuele berichten van onze online community toont. Door continu alle social media van onze dj’s, artiesten en luisteraars te indexeren, zijn we in staat om altijd verse content te tonen die relevant is voor de DeepFM luisteraar. Hiermee bereiken we onze doelgroep meer en vooral beter.” Zo meldt Robert de Loor, Marketingmanager van DeepFM.

 

Naast een nieuwe website wijzigt DeepFM ook de avondprogrammering. Nieuw in de programmering is Club Millennium. Dit is een hitmix met tracks uit de jaren rond het millennium, gemixt door Gertjan Kuipers. Hij heeft in het verleden Bond van Doorstarters mixen en de Veronica’s Top 1000 Megamix voor zijn rekening genomen. Daarnaast is na 4 jaar afwezigheid DJ Faro terug met Faro In The Mix. Faro was in het verleden ook te horen op ID&T Radio. Verder voegt DeepFM met Forward Moving Energy een nieuwe stijl toe aan de programmering. Op zaterdagavonden gaat The Architect melodieuze hardstyle met een stevige bass draaien. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van vele fans in vervulling.

 

Per 1 januari heeft DeepFM een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen. Dit pakket is ‘custom made’ geproduceerd door Fast4ward Productions in Hilversum. “Het afgelopen jaar is onder leiding van branddeveloper Bart Thimbles gewerkt aan het fundament voor de toekomst van DeepFM. Het doel was een blauwdruk voor de identiteit en daarbij horende sound van DeepFM. Een voortvloeisel daarvan is ons nieuwe jinglepakket, wat Fast4ward Productions naar volle tevredenheid heeft geproduceerd.” Aldus Robert de Loor van DeepFM.

 

De complete programmering is terug te lezen op deep.fm.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.