Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4911
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618822

Auteurs van dit blog

Provinciale Statenverkiezingen op RTV Utrecht


de redactie

307 weergaven

Vanaf 2 maart staat de regionale omroep van Utrecht in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen 2015. Op RTV Utrecht in het programma U Vandaag en op Radio M Utrecht in U Kiest, komen kijkers en luisteraars alles te weten over de politiek in de provincie. Op woensdag 18 maart zendt Radio M Utrecht een speciaal programma uit, met daarin de eerste uitslagen en reacties vanuit het Utrechtse provinciehuis. Alles rondom de verkiezingen is te volgen op RTV Utrecht, Radio M Utrecht, rtvutrecht.nl en de RTV Utrecht App.

 

Radio M Utrecht
Vanaf maandag 2 maart tot en met woensdag 18 maart zendt Radio M Utrecht iedere werkdag tussen 19:00 en 20:00 uur het programma U Kiest uit. RTV Utrecht directeur Paul van der Lugt ontvangt elke dag lijsttrekkers en gaat met ze in gesprek. Op de verkiezingsavond van woensdag 18 maart staat Radio M Utrecht vanaf 19.00 uur volledig in het teken van de verkiezingen en de uitslagen.

 

RTV Utrecht
In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 2015 is er iedere werkdag een onderwerp over de verkiezingen te zien in het nieuwsmagazine U Vandaag op RTV Utrecht. In het weekend van 7 en 8 maart ziet u het verkiezingsdebat op RTV Utrecht. U ziet en hoort de meningen en standpunten van 15 lijsttrekkers. De ochtend na de verkiezingen op 19 maart is er van 08:00 tot 09:00 uur een extra verkiezingsprogramma: U Kiest. In dit programma wordt er een overzicht gegeven van alle uitslagen en diverse gasten met wie de uitslagen doorgenomen worden.

 

Internet
Op onze website is een kopje Nieuws te vinden met daaronder Kiescompas Provinciale Staten, verschillende verkiezingsdebatten en een interactieve kaart. Op 19 maart vindt u uiteraard alle uitslagen op www.rtvutrecht.nl en de RTV Utrecht App. Daarnaast kunt u de radio- en televisie-uitzendingen terug luisteren en kijken op rtvutrecht.nl/gemist.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.