Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1126
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    191824

Auteurs van dit blog

MNM-dj’s Peter Van de Veire en Eva Daeleman verbreken wereldrecord


de redactie

774 weergaven

Honderd uur aan een stuk, van dinsdag 10 februari om 08:00 uur tot zaterdag 14 februari om 12:00 uur, presenteerden MNM-dj’s Peter Van de Veire en Eva Daeleman “De Langste Liefde”, een non-stop radioprogramma waarin ze op zoek gaan naar echte liefde en vriendschap. Daarmee hebben ze het wereldrecord voor het langste non-stop radioprogramma door een team gepresenteerd, ook wel het Guinness World Record voor “Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team”; Het vorige record stond op 84 uur.

 

“We zijn onvoorstelbaar kapot”, klinkt het in koor bij de twee dj’s. “Maar honderd uur lang mensen hun liefde en vriendschap voor mekaar horen uitspreken, was ook zo onvoorstelbaar mooi, warm en ontroerend.”

 

Peter Van de Veire: “Het is wonderlijk om te zien dat je een marionet van jezelf wordt. Je weet dat je songs moet aankondigen, mensen moet interviewen en flauwe moppen moet vertellen maar eigenlijk ben je daar niet meer toe in staat. Maar met een dj bij je die je zelfs in de bergen van Nepal zou kunnen vertrouwen, krijg je vleugels. Combineer dat met de liefde van de luisteraar en alle slaaptekort verdwijnt als chocolade tijdens de zomer van ’76. Eén minpunt: de spurt die je moet trekken naar het toilet om maar niet van je rusttijd in te boeten.“

 

Eva Daeleman: “Ik besefte op voorhand wel dat dit behoorlijk zwaar zou worden. Maar daar wilde ik absoluut niet te veel over nadenken. Ik was op voorhand nog nooit 24 uur aan een stuk opgebleven. Gelukkig waren er Peter, producer Annemie en dokter Ruud. Ep de positieve, liefdevolle vibe van de luisteraars. Het is heerlijk hoe zij je steunen en vooruit trekken en vooral ook zoveel met ons willen delen. Van hun grootste geluk en hun langste liefde tot hun gebroken hart en hun grootste twijfels. Ik loop nu rond op een roze planeet met glitters, lachende mensen en zoveel liefde. Ik wil hier graag nog even blijven. Al kan ik nu toch alleen maar aan m’n bed denken.”

 

 

Via www.mnm.be vind je een volledige foto- en videoverslag van De Langste Liefde.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.