Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617545

Auteurs van dit blog

NPO 3FM krijgt vanaf 1 juni een nieuwe programmering


de redactie

400 weergaven

Vanaf 1 juni aanstaande hoort de 3FM luisteraar elke doordeweekse middag tussen 16:00 en 18:00 uur Frank van der Lende met zijn programma Frank<3. Vanaf 18:00 klinkt Dit is Domien met Domien Verschuuren. Zijn programma schuift een uur naar voren, net zoals 3Voor12 Radio, dat vanaf 1 juni om 21:00 uur begint. Mark van der Molen maakt van 00:00 tot 02:00 het nieuwe middernachtprogramma Markplaats.

 

“Frank van der Lende is een jonge en interessante radiomaker, een groot muziekliefhebber en hij gaat een verrassend, nieuw middagprogramma maken”, zegt NPO 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. “Domien bewijst de ideale DJ te zijn voor muziekliefhebbers in de vroege NPO 3FM avond en is vanaf 1 juni een uur eerder te horen. Voor de luisteraars die houden van nieuwe en alternatieve muziek is het goed dat vanaf 1 juni 3voor12 Radio om 21:00 uur start, met dj Roosmarijn Reijmer. Ook nieuw is het dagelijks middernachtprogramma Markplaats op zondag tot en met donderdag van 00:00 tot 02:00 uur dat door Mark van der Molen wordt gepresenteerd.”

 

Per 1 juni start de eerste fase van de nieuwe 3FM programmering. Het programma That’s Live, elke zaterdag van 18:00 tot 20:00 uur, wordt vanaf 1 juni door Sander Hoogendoorn gepresenteerd. Sander is een van de talenten die doorstroomde uit de NPO 3FM DJ-opleiding. Alle dj’s die op NPO 3FM programma’s maken, hebben deze opleiding gedaan.

 

Per 1 september start de tweede fase van de nieuwe 3FM programmering.

 

Het is voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) belangrijk dat jong talent ruim baan krijgt op zowel radio, TV als online. De nieuwe programmering op NPO 3FM biedt jonge DJ’s de kans om door te stromen en nieuwe programma’s te gaan maken voor een jonge groep luisteraars.

 

Website: www.npo3fm.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.