Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617518

Auteurs van dit blog

Q-music pakt uit met de muziektrip van je leven


de redactie

301 weergaven

DJ Niek van der Bruggen van Q-music maakte zojuist bekend dat de zender voor een tweede keer gaat uitpakken met de Q-live tickets World Tour. Een unieke VIP-reis waarin de winnaar binnen 14 dagen te gast is bij zes topconcerten in zes wereldsteden. Luisteraars maken vanaf 6 april kans op deze once-in-a-lifetime muziektrip. Naast de compleet verzorgde reis, krijgt de winnaar ook 1.000 euro zakgeld mee.

 

Q-music geeft wekelijks Q-live tickets weg voor grote artiesten in binnen- en buitenland. Ditmaal pakt de zender voor een tweede keer uit met een speciale World Tour editie, met nu maar liefst zes topartiesten op toplocaties. Tijdens deze Q-live tickets World Tour is de winnende luisteraar samen met een vriend of vriendin als VIP-gast aanwezig bij de concerten van Sam Smith in Parijs, 5 Seconds of Summer in Sydney, Lady Gaga in New York, U2 in Chicago, Taylor Swift in Londen en wordt de waanzinnige reis afgesloten in Odense (DK) met Robbie Williams. De winnaar geniet tijdens de reis ook van bijzondere meet & greets met o.a. Taylor Swift en Sam Smith, een onvergetelijke ervaring.

 

Luisteraars kunnen zich vanaf nu opgeven door zich aan te melden via de Q-music app of op de Q-music website. Vanaf 6 april maken ze kans op een finaleplek als ze op tijd bellen naar de Q-music studio, zodra hun naam op de radio wordt genoemd. Als de luisteraar niet op tijd naar de zender belt, wordt de finaleplek verloot via één van de social media kanalen van Q-music. Op 17 april wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt bij dj Niek van der Bruggen, iedere werkdag te horen tussen 16:00 en 19.00 uur op Q-music.

 

Kijk voor meer informatie over de Q-live tickets World Tour op q-music.nl/acties/q-live-tickets-world-tour.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.