Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614079

Auteurs van dit blog

Week van Zorg en Welzijn op Radio West


de redactie

325 weergaven

Sinds begin 2015 is er veel veranderd in de relatie tussen ontvanger en zorgverlener. Door het overhevelen van een deel van de zorg van de overheid naar gemeentelijk niveau, is het er voor veel mensen niet duidelijker op geworden en blijven veel zorggebruikers met veel vragen zitten. In het kader van de landelijk week van Zorg en Welzijn staat Radio West van 16 tot en met 20 maart in het teken van de zorg in de regio.

 

In de Week van Zorg en Welzijn bij Radio West komen de veranderingen in de zorg uitgebreid aan bod, maar zal ook aandacht zijn voor andere onderwerpen die passen binnen het kader van de zorg in de breedste zin van het woord. Hoe ziet het verzorgingstehuis van de toekomst eruit? Hoe leer je vallen zonder iets te breken? Heeft mijn zieke moeder recht op thuiszorg? Wat kan ik het beste in de broodtrommel van mijn kind stoppen? Allemaal vragen waar je tijdens de week van Zorg en Welzijn op Radio West antwoord op krijgt.

 

Dagelijks ontvangen de presentatoren van Mogge Michiel en Debby en haar Mannen gasten uit de zorg, gaan er verslaggevers op pad en worden er mooie prijzen weggeven. Patrick in de Middag sluit elke dag af met een expert van Zorgbelang Zuid-Holland. Deze zal tussen 13:00 uur en 16:00 uur vragen van luisteraars in de uitzending beantwoorden. Vragen kunnen via de mail worden ingestuurd via adviespunt@zorgbelang-zuidholland.nl of tijdens de uitzendingen telefonisch via 070-390 54 54.

 

Uitzendingen: 16 t/m 20 maart van 06:30 uur t/m 16:00 uur op Radio West.

 

Website: www.omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.