Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617758

Auteurs van dit blog

Tiësto iedere vrijdagnacht op Radio 538


de redactie

298 weergaven

Tiësto is vanaf 1 mei iedere vrijdagnacht op Radio 538 van 02:00 tot 04:00 uur te horen met zijn radioprogramma ‘Clublife by Tiësto’. Vanavond heeft hij het nieuws bekend gemaakt tijdens het Radio 538-programma ‘De Avondploeg’. Tiësto: “Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met het team van Radio 538 om ‘Clublife by Tiësto’ vorm te geven, die samenwerking voelt als thuiskomen na een lange en mooie reis. We gaan een geweldige nieuwe show maken om het weekeinde officieel in te luiden”.

 

De radioshow ‘Clublife by Tiësto’ heeft wereldwijd per week ongeveer 33 miljoen luisteraars. In ‘Clublife by Tiësto’ komen iedere uitzending afwisselend de volgende elementen voorbij: Tiësto’s news of the week, Afterhours pick/track of the week, Mash-Up of the week, Tune of the week, Tiësto’s exclusive, Tiësto’s classic, Hot from the studio, On the road with en Afterhours takeover. In zijn eerste show aanstaande vrijdag roept Tiësto Radio 538-luisteraars op hun favoriete track te delen voor het nieuwe item ‘Listeners favorite’. Tenslotte zijn in deze eerste uitzending de guestmixen van Avicii en Oliver Heldens te horen.

 

“Met de komst van Tiësto is onze line-up van de grootste dance dj’s ter wereld compleet in het weekend. We verwelkomen Tiësto als oude bekende bij Radio 538 en zijn blij dat hij na al die jaren weer terug is bij het radiostation waar hij in 2007 met zijn eerste radioprogramma is begonnen”, aldus Dave Minneboo, program director Radio 538.

 

Website: www.538.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.