Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612607

Auteurs van dit blog

Samenwerking ALLsportsradio en City Beach Tour


de redactie

304 weergaven

Sportzender ALLsportsradio en City Beach Tour zijn een samenwerking aangegaan om de beachsporten in Nederland meer onder de aandacht te brengen. In de studio van ALLsportsradio werd de samenwerking officieel bezegeld. De City Beach Tour is een landelijk platform dat rondreist door Nederland met als doel om een breed publiek te laten kennismaken met alle vormen van de beachsport en trends die er op dit gebied zijn. De opzet en inhoud van het evenement kan van locatie tot locatie verschillen. Van topsport tot breedtesport, van eredivisie beachvolleybal tot aan het kennismaken met de nieuwste beachsporten.

 

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Zowel voor topsport als de breedtesport ben je bij ALLsportsradio aan het juiste adres. Vorig jaar hebben wij, tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park, al een breed publiek laten kennismaken met alle mogelijke vormen van de  beachsport. Dat was een groot succes en smaakt dus naar meer.”

 

De samenwerking tijdens de Open Studio Dagen heeft organisator van de City Beach Tour, Arnoud Wildschut enthousiast gemaakt over ALLsportsradio. “Ik zie veel mogelijkheden in de samenwerking om elkaar te versterken. Niet alleen de vele beachsporten krijgen hiermee aandacht, maar met name ook de beachsporters en verschillende beachsport evenementen. Dat worden er steeds meer”, aldus Wildschut.

 

De City Beach Tour doet meerde locaties aan. Komend weekend gaat de City Beach Tour 2015 van start in St. Anthonis. Daarnaast staan in 2015 Eindhoven, Amstelveen, Oirschot, Huizen en onder voorbehoud Groningen op het programma.

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland. Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl, TuneIn of rechtstreeks via de ALLsportsradio player: www.allsportsradio.nl/player


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.