Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619294

Auteurs van dit blog

Danique van Drunen uit Moergestel wint de Q-live tickets World Tour


de redactie

534 weergaven

Vanmiddag was het zover, DJ Niek van der Bruggen maakte de winnaar bekend van de Q-live tickets World Tour, de muziektrip van je leven waarbij de winnaar zes topartiesten bezoekt in zes wereldsteden. Winnares Danique van Drunen uit het Brabantse Moergestel gaat samen met haar vriend naar Sam Smith in Parijs, Five Seconds of Summer in Sydney, Lady Gaga in New York, Robbie Williams in Denemarken, Taylor Swift in Londen en U2 in Chicago in slechts veertien dagen.

 

Danique van Drunen gilt van enthousiasme: “Ik kan het echt nog niet bevatten, wat geweldig!” De winnaar van de Q-live tickets World Tour van vorig jaar, Dylan Piet, deelde eerder vanmiddag bij DJ Niek van der Bruggen zijn ervaringen. “De hele reis werden mijn vriendin en ik ontvangen als super VIP’s, van een bizarre meet & greet met Lady Gaga tot de gaafste hotels in Las Vegas en New York. Om in zulke grote steden die concerten bij te wonen, is echt bijzonder. Deze ervaring kan niet meer overtroffen worden!” Zo liet hij de gesigneerde handdoek zien die hij van Katy Perry ontving en de foto van zijn meet & greet met Lady Gaga.

 

Q-music geeft wekelijks Q-live tickets weg voor grote artiesten in binnen- en buitenland. Deze bijzondere World Tour editie wordt voor de tweede keer weggegeven, met nu maar liefst zes topartiesten op toplocaties. Naast VIP tickets voor alle concerten, krijgt winnares Danique van Drunen ook vele unieke extra’s: zo staat er een meet & greet met Sam Smith én Taylor Swift op het programma, ontvangt ze een gesigneerde gitaar van Sam Smith en staat er een backstage tour bij het optreden van Robbie Williams gepland. De winnares vertrekt op dinsdag 16 juni richting Parijs voor het eerste concert van de gehele reeks van Sam Smith.

 

Website: q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.