Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618150

Auteurs van dit blog

Rondé winnaar 3FM Serious Talent Award


de redactie

264 weergaven

Rondé wint de 3FM Serious Talent Award 2015. De Rondé bandleden kregen de 3FM Award zojuist uit handen van Jett Rebel, de winnaar van vorig jaar, tijdens een speciale uitzending van ‘Dit is Domien’ op NPO 3FM. Andere genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award waren Falco Benz, Kovacs, Sue The Night en Sunday Sun.

 

3FM dj Domien Verschuuren blikte met de genomineerde artiesten terug op hun jaar als 3FM Serious Talent. De 3FM Serious Talent Award is de enige vakjury prijs van de 3FM Awards. De andere 3FM Awards zijn publieksprijzen en worden op 9 april in TivoliVredenburg uitgereikt namens de 3FM luisteraars.

 

De 3FM Serious Talent Award is voor de band of artiest die volgens 3FM het meest deed met het predikaat Serious Talent. “Rondé gaf dit jaar een stevige impuls aan de eigen carrière”, aldus Serious Talent coördinator Tijs van Liemt: “Rondé is pas een jaar actief als band, voortgekomen uit de Herman Brood Academie. Ze hebben een eigen, populair geluid en een enorme hit met hun single ‘Run’. Je kunt wel spreken van een vliegende start met veel potentie voor de toekomst.”

 

Rondé maakt bovendien kans op de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. De andere genomineerden daarvoor zijn Kovacs, Oliver Heldens, Sue the Night en Sunday Sun. Stemmen voor de 3FM Awards kan nog tot donderdag 9 april 10:00 uur.

 

De 3FM Awards zijn live te volgen op NPO 3FM vanaf 16:00 uur en op NPO 3 van 20:30 tot 22:00 uur, of als webcast op 3fm.nl en via het digitale kanaal NPO 101.

 

3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De publieke popzender koos afgelopen jaar 21 veelbelovende bands en artiesten, die naast airplay op NPO 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Caro Emerald, Go Back To The Zoo, Laura Jansen, Gers Pardoel, Miss Montreal, Rigby, Handsome Poets, Kensington, Mister & Mississippi en Jett Rebel.

 

Voor informatie over de 3FM Awards en kaartverkoop: www.3fm.nl/awards


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.