Spring naar bijdragen

Verrassende nummer 1 in de Fresh House Top 1000


de redactie

445 weergaven

Fresh FM start vrijdag 3 april om 10:00 uur met het uitzenden van de Fresh House Top 1000. De stembussen zijn geleegd, de lijst is samengesteld en de DJ’s hebben er zoveel zin in dat ze al nachten wakker liggen. In 82 uur radio telt Fresh FM terug van de nummer 1000 naar de nieuwe nummer 1 house plaat aller tijden. Luister van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april naar de 1000 beste houseplaten op Fresh FM.

 

Vanaf vrijdag 10:00 uur zal Fresh FM weer volledig in het teken staan van de platen die een muzikale revolutie teweeg brachten en het uitgaansleven voor altijd veranderden. Naast de 1000 beste houseplaten besteed de zender ook veel aandacht aan het ontstaan van de housemuziek, de eerste feesten, de opkomst van de festivals, drugs en de favoriete muziek van bekende dj’s en producers. Natuurlijk heeft Fresh FM ook deze editie weer toffe dj’s uitgenodigd om even plaats te namen in de studio. In de voorgaande jaren waren onder anderen Armin van Buuren, Giel Beelen en Robin Albers te horen.

 

Afgelopen weken konden luisteraars via de website van Fresh FM stemmen op hun favoriete classics. Dat is ook dit jaar weer massaal gedaan en heeft een verrassende nieuwe nummer 1 opgeleverd. Voorgaande jaren waren dit “Age of Love” en “Born Slippy” van Underworld.

 

Fresh FM’s Music en Program Director Erik Kross: “Het jaarlijkse hoogtepunt voor dance liefhebbers heeft deze keer een historische primeur. Fresh FM is het eerste radiostation ter wereld dat luisteraars mee laat kijken via de livestream van de nieuwe social media hypes: Meerkat en Periscope.”

 

Voor de luisteraars die door al die geweldige hits zin krijgen om een dansje te wagen, organiseert Fresh FM tijdens de Fresh House Top 1000 een groot classicsevenement in het Paard van Troje in Den Haag. Zaterdag 4 april met dj’s uit de bekende, grote clubs van weleer. In de line up staan ROOG, Remy, Peter van Leeuwen, Mark van Dale, Jean en DJ Jurgen.

 

Website: www.fresh.fm

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.