Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4879
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603354

Auteurs van dit blog

NPO Radio 5 viert 60 jaar Eurovisie Songfestival


de redactie

518 weergaven

NPO Radio 5 staat maandag 18 mei de hele avond in het teken van de 60e verjaardag van het Songfestival. Tijdens een speciale thema uitzending blikt de publieke nostalgische zender terug op al het moois dat 60 jaar Eurovisie Songfestival ons heeft gebracht. De presentatoren kijken ook in spanning vooruit naar de dag van de eerste halve finale in Wenen en het optreden van Trijntje Oosterhuis.

 

Van 19:00 tot 24:00 uur vat NPO Radio 5 60 jaar Eurovisie Songfestival samen in één feestelijke radio-uitzending. Luisteraars en het aanwezige publiek in de studio genieten van de Songfestival-liedjes van weleer: van de allereerste Nederlandse inzending uit 1956 tot de hit van The Common Linnets uit 2014. Er zijn optredens van Ronnie Tober (1968), Lenny Kuhr (1969), Ben Cramer (1973), Justine Pelmelay (1989), Maxine & Franklin Brown (1996), Marlayne (1999) en Esther Hart (2003). De Songfestival uitzending wordt gepresenteerd door Hijlco Span en Ron Stoeltie.

 

NPO in het teken van 60 jaar Songfestival
Op NPO 1, NPO 3, NPO Radio 2, NPO Radio 5 en NPO Best mist het Nederlandse publiek niets van het optreden van zangeres Trijntje Oosterhuis in Wenen, de voorbereidingen en een uitgebreide terugblik op voorafgaande edities. Tot en met de finale op 22 mei duiken veel programma’s van de publieke omroep onder in de 60e editie van het Eurovisie Songfestival en zijn geschiedenis. Kijk voor een overzicht op www.npo.nl/songfestival.

 

Website: www.nporadio5.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.