Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617824

Auteurs van dit blog

De Leukste Moeder van Nederland is Wilma uit De Lier


de redactie

411 weergaven

Wilma van der Vorm uit De Lier (Zuid-Holland) is door luisteraars van 100% NL verkozen tot Leukste Moeder van Nederland. Presentatrice Nicolette Kluijver onthulde dat vandaag in de ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’ van Lex Gaarthuis op 100% NL. Wilma is vereerd met deze titel: ”Toen wij de oproep op 100% NL hoorden zei ik tegen mijn dochter Elise dat het niet nodig was om mij op te geven, maar ze heeft het stiekem toch gedaan. Ik vind het superleuk dat ik mijzelf de leukste moeder van Nederland mag noemen.”

 

In de studio van 100% NL waren alle moeders aanwezig die een finalistenplekje hadden weten te bemachtigen in de zoektocht naar de Leukste Moeder van Nederland. Radiostation 100% NL zocht de afgelopen maand naar moeders die wel even extra in het zonnetje gezet mochten worden. Luisteraars konden de leukste moeder opgeven die ze kennen. Dit kon hun eigen moeder zijn, maar ook een zus, vriendin of buurvrouw.

 

Nicolette Kluijver was al eerder verkozen tot Leukste BN’er-moeder door de luisteraars van 100% NL en mocht daarom de naam van de Leukste Moeder van Nederland onthullen. De 54-jarige Wilma van der Vorm kreeg de meeste stemmen van de luisteraars. Volgens dochter Elise staat Wilma altijd voor haar klaar en wil altijd iedereen helpen. In november ging Wilma zelfs naar Afrika om daar zieke mensen te verzorgen.

 

Alle finalisten in deze verkiezing krijgen een compleet wellnessarrangement met overnachting. Maar alleen ‘Leukste Moeder van Nederland’ Wilma wint de absolute hoofdprijs, een shoppingtrip naar Barcelona en één jaar lang gratis bloemen.

 

Website: www.100p.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.