Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1127
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    192112

Auteurs van dit blog

Nostalgie stelt 2e editie Nostalgie Beach Festival voor


de redactie

385 weergaven

Met bijna 15.000 uitzinnige muziekliefhebbers was het eerste Nostalgie Beach Festival vorig jaar de knaller van de festivalzomer aan de kust. Een tweede editie kon niet uitblijven, met op zondag 9 augustus opnieuw 2 podia en volop sfeer in Bredene dankzij een indrukwekkende reeks internationale artiesten uit de jaren 80 en 90. Ambassadeur Walter Grootaers onthulde tijdens een persconferentie de eerste nieuwe namen voor het hoofdpodium: Billy Ocean en Cock Robin.

 

Billy Ocean scoorde in de jaren 70 zijn eerste grote classic met ‘Love Really Hurts Without You’, maar het was in de eighties dat hij tot 2 keer toe de nr 1 positie veroverde met ‘When The Going Gets Tough, The Tough Get Going’ en ‘Get Outta My Dreams, Get Into My Car’. Zijn classics zijn – letterlijk – niet op 2 handen te tellen.

 

Cock Robin komt uit San Francisco, Californië. Hoewel ze een Amerikaanse band zijn, scoorden ze vooral in Europa vanaf 1985 : ‘The Promise You Made’ schoot meteen naar nr. 1 en ook ‘Thought You Were On My Side’ en ‘When Your Heart Is Weak’ belandden in de Top 30. Een jaar later was het opnieuw raak met o.a. ‘Just Around The Corner’.

 

De Britse popgroep Londonbeat zal, met hun legendarische zanger Jimmy Helms, de zon laten doorbreken met o.a. ‘I’ve Been Thinking About You’ en ‘You Bring On The Sun’.

 

De kleurrijke mengeling van disco en salsa van The Gibson Brothers zal de temperatuur nog verder de hoogte injagen, dankzij de classics ‘Que Sera Mi Vida (If You Should Go)’, ‘Cuba’ en ‘Non-Stop Dance’.

 

Walter & Coco Jr. zullen in de week van 11 t/m 15 mei nog meer namen van internationale topartiesten op de affiche bekend maken in de uitzendingen van Nostalgie. Walter vormt ook opnieuw een team met Coco Jr. op de marquee-stage.

 

Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van radiozender Nostalgie, met de steun van de gemeente Bredene. Tickets in voorverkoop kosten 48 euro en zijn online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be of telefonisch op 070/22.21.07.

 

Website: www.nostalgie.eu


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.