Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619933

Auteurs van dit blog

Q-music dj Joey kondigt eenmalige kinderQube aan met K3


de redactie

306 weergaven

Voor één keer gaat Q-music uitpakken met een speciale kindereditie van the Qube, kondigde dj Joey van der Velden vanochtend aan in de ochtendshow van Mattie & Wietze. De populaire meidengroep K3 gaat een van hun laatste optredens geven in the Qube, de intieme concertzaal waar al vele bijzondere concerten plaatsvonden van artiesten als Ed Sheeran, John Legend, de Backstreet Boys en The Script. Josje, Karen en Kristel zullen aanstaande woensdag, nu nog in de huidige opstelling, een bijzonder concert geven voor slechts een handjevol jonge winnaars.

 

Tijdens de meivakantie volgende week, die voor alle kinderen in Nederland voor de deur staat, zal Joey een week lang Mattie & Wietze vervangen in hun ochtendshow. Joey, stiekem zelf ook groot fan van de meidengroep K3, wilde tijdens deze week een bijzondere verrassing regelen voor kinderen in Nederland.

 

Vanaf vandaag kunnen jonge luisteraars kans maken op een exclusief ticket door een kleurplaat van Joey op hun mooiste manier in te vullen. Q-music zal de meest bijzondere of opvallendste kleurplaten selecteren en de winnaars toegang tot the Qube geven.

 

Klik hier om Joey’s kleurplaat te downloaden en in te sturen. K3 zal een van hun laatste optredens geven in de huidige samenstelling in the Qube op woensdag 6 mei, om 08:30 uur.

 

Website: q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.