Spring naar bijdragen

Ed Sheeran domineert de Sky Radio Superstar Top 101


de redactie

1049 weergaven

Sky Radio heeft een ster in het heelal gekocht en vernoemt deze ster naar de grootste artiest van dit moment: Ed Sheeran. Afgelopen weekend won de Britse singer-songwriter nog een MTV award voor beste artiest en zijn shows in Nederland waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Bovendien domineert Ed Sheeran de Sky Radio Superstar Top 101, de hitlijst die op vrijdag 1 september wordt uitgezonden als aftrap van de Sky Radio Superstar Maand. Ed Sheeran is maar liefst zeven keer terug te vinden in de lijst en bezet zowel de nummer 1 als de nummer 3 positie. Hiermee laat hij Adele, Enrique Iglesias en Robbie Williams, allen ook in de top 5, achter zich.


De hele maand september is het ‘Superstar Maand’ bij Sky Radio. Vier weken lang hoor je de beste hits van de grootste artiesten en op vrijdag 1 september zendt het nummer 1 non-stop muziekstation de Superstar Top 101 uit: Dé hitlijst met de beste muziek van de grootste artiesten van dit moment, samengesteld door de luisteraars van Sky Radio.


De Top 5 van de Sky Radio Superstar Top 101

  1. Ed Sheeran – Shape of you
  2. Adele – Set fire to the rain  
  3. Ed Sheeran – Castle on the hill
  4. Enrique Iglesias – Subleme la radio
  5. Robbie Williams - Feel        


Tijdens de Sky Radio ‘Superstar Maand’ staat er iedere week een andere wereldberoemde superster centraal. Luisteraars kunnen in die week tickets winnen voor een exclusieve trip naar een concert van deze artiest in het buitenland. Sky Radio verzorgt de vlucht naar de buitenlandse bestemming, de hotelovernachting en toegang tot het concert.


Om kans te maken op tickets kunnen luisteraars het codewoord van de dag smsen naar 4422 of meespelen via de speciale Facebook app. De eerste tickets die in de 'Superstar Maand' worden weggegeven zijn voor het concert van Coldyplay in Los Angeles. In de weken daarna maken luisteraars ook nog kans op kaarten voor Ed Sheeran in Londen, Bruno Mars in New York en Katy Perry in Denemarken.


De complete Sky Radio Superstar Top 101 is vrijdag 1 september tussen 09:00 en 17:00 uur te horen bij Sky Radio.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.