Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617421

Auteurs van dit blog

René Schuurmans nieuwe Nachtcommissaris van Noord-Brabant


de redactie

364 weergaven

Frans Bauer heeft afgelopen nacht in het nachtradioprogramma Brabantse nachten zijn lang van Omroep Brabant zijn collega René Schuurmans tot de nieuwe Nachtcommissaris van de provincie Noord-Brabant benoemd. De zanger uit Fijnaart kreeg deze titel vorig jaar als eerste uit handen van commissaris van de Koning Wim van de Donk. Toen er werd nagedacht over een opvolger kwamen Frans en de radiomakers meteen bij René uit. René is altijd goedlachs, toegankelijk en op en top Brabander. Een man die de Brabantse nachten levendig houdt.

 

René Schuurmans (uit Sint-Michielsgestel) krijgt het exclusieve recht om een keurmerk uit te delen aan de beste en gezelligste plekken waar in Brabant het licht nog brandt, zoals gezellige café’s en andere horecagelegenheden. Deze goedgekeurde plekken zullen herkenbaar zijn aan een speciale sticker. De andere officiële tributen die bij deze functie horen zijn een oorkonde en medaille.

 

Brabantse Nachten Zijn Lang
Brabantse Nachten Zijn Lang is het wekelijkse nachtprogramma van Omroep Brabant. Iedere vrijdag is er een radio-uitzending van 00:00 tot 02:00 uur met elke keer een andere presentator van Omroep Brabant, al dan niet samen met gastpresentatoren uit Brabant. Iedere week rondom een ander thema en wisselende muziek. Eén keer per jaar is de marathonuitzending van Brabantse Nachten Zijn Lang. Dit jaar is de marathon op vrijdag 26 juni om 19:00 uur tot zaterdag 27 juni 09:00 uur. Met live muziek van onder meer WC Experience, Julian Sas, Diede en Art Felixx. Ook is Django Wagner ’s nachts te gast.

 

Website: www.omroepbrabant.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.