Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618036

Auteurs van dit blog

Night at the Park en Parkpop bij Omroep West


de redactie

466 weergaven

Op zondag 28 juni zenden Radio en TV West de concerten van Night at the Park en Parkpop uit. Op Radio West tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Op TV West is de live uitzending tussen 15:00 uur en 21:30 uur te zien. Via de website en de Omroep West app is al het nieuws rond Night at the Park en Parkpop te volgen.

 

Radio West
Voor wie niet aanwezig is op Parkpop, maar wel wil meegenieten,  kan luisteren naar Tjeerd Spoor en Rudo Slappedel die tussen 14:00 uur en 22:00 uur een live programma presenteren vanaf Parkpop, met veel nieuwtjes, interviews en natuurlijk muziek. Ook van de concerten die de avond te voren te horen waren tijdens Night at the Park. Verslaggevers ter plekke zijn Nicolette Krul en Rob Vlastuin.

 

TV West
Vanuit het Haagse Zuiderpark presenteert Paul van Berkel zondag 28 juni tussen 15:00 uur en 21:30 uur een live uitzending op TV West. Met bekende namen als The Elementary Penguins, Ben Miller Band en OMD.

 

Paul van Berkel praat met diverse artiesten en natuurlijk zijn er registraties te zien van verschillende optredens. In de uitzending zal ook een terugblik te zien zijn van Night at the Park, het concert dat op zaterdag 27 juni in het Zuiderpark plaatsvindt, met optredens van K’choice, de Haagse formatie Splendid en UB 40.

 

Jezelf en al die artiesten terugzien kan vanaf 22:00 uur want dan zendt TV West een uitgebreide samenvatting uit van Parkpop en Night at the Park.

 

Kaarten winnen
Van 22 tot en met 26 juni maak je kans op één van de toegangskaarten voor Night at the Park op 27 juni, dus luister naar Radio West tussen 10:00 en 13:00 uur naar Debby en haar Mannen of tussen 16:00 en 19:00 uur naar Studio Haagsche Bluf. En wie weet ben jij de gelukkige winnaar van 2 toegangskaarten!

 

Alle uitzendingen online
Ook online kun je de laatste Parkpopnieuwtjes volgen via Omroepwest.nl  Via de homepage zijn hier ook de live uitzendingen op Radio en TV West te volgen. Via de app van Omroep West kun je de uitzendingen op radio en tv ook live volgen via de streams. In de Omroep West app vind je nuttige informatie en een live blog onder de tap Parkpop 2015. Heb je de Omroep West app nog niet? Hij is gratis te downloaden!

 

Uitzendtijd
Live op TV West (Ziggo digitaal kanaal 30) op zondag 28 juni van 15:00 to 21:30 uur.
Vanaf 22:00 uur is er op TV West een samenvatting te zien die elk uur wordt herhaald.
Live op Radio West op zondag 28 juni van 14:00 tot 22:00 uur.

 

Alle informatie over het popfestival is te vinden op Omroepwest.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.