Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,888
  • comments
    707
  • views
    109,368

Contributors to this blog

BNR Hemmen live vanaf 30 meter hoge reclamemast


de redactie

294 views

59632d7436689_BNRnieuwsradio.jpg.372e542ce15d42737abfef8ebff777f9.jpgHet programma BNR Hemmen wordt volgende week elke dag vanaf verschillende locaties uitgezonden, in het kader van de BNR Mobility Week. Op dinsdag 5 september tussen 12:00 en 14:00 uur wordt het programma live vanaf de 30 meter hoge reclamemast aan de A27 bij Houten uitgezonden. Presentator Roelof Hemmen en zijn gasten worden met een hijskraan in de mobiele studio getakeld.


Maandag 4 september gaat de BNR Mobility Week van start. In deze week zendt BNR Nieuwsradio uit vanaf verschillende belangrijke knooppunten in Nederland. Kopstukken uit de Nederlandse auto- en mobiliteitssector geven antwoord op de meest prangende vragen. Ook wordt luisteraars gevraagd mee te denken over oplossingen voor het fileprobleem.


Als er geen veranderingen komen ziet het er naar uit dat de Randstad over tien jaar voor automobilisten ontoegankelijk wordt tijdens de spitsuren. Slibt de Randstad daadwerkelijk dicht? Is er een antwoord op het fileprobleem? Zal men zich over tien jaar per vliegtuig of boot moeten vervoeren?
 

Programma BNR Mobility Week 2017
Maandag 4 september vindt de start van de BNR Mobility Week plaats op een rondvaartboot in Amsterdam en is BNR ook aanwezig bij de Shell in Amsterdam bij het Westerpark. Dinsdag 5 september is BNR te vinden bij een 30 meter hoge reclamemast aan de snelweg bij Houten richting Utrecht en zijn ze ook aanwezig bij OK tankstation Nieuwegein, langs de snelweg net voor de reclamemast bij Houten. Woensdag 6 september wordt er uitgezonden vanuit Amsterdam Centraal. Donderdag 7 september wordt er uitgezonden vanaf Rotterdam Airport. Tenslotte sluit de BNR Mobility Week op 8 september af in Apeldoorn vanaf een bus die op waterstof rijdt en is BNR ook aanwezig bij de Shell aan de Lange Amerika weg.


Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “De BNR Mobility Week is al jaren een vaste waarde in september. Samen met onze luisteraars gaan we op zoek naar slimme oplossingen voor het fileprobleem. Ook kijken we over de grens in andere Europese landen. Het programma BNR Hemmen zendt uit vanaf geweldige locaties. Van de reclamemast tot en vliegveld en van een varende boot tot een rijdende bus. Ook technisch is de BNR Mobility Week weer een hoogstandje. Ik kijk er naar uit!”


Vrijwillig laten ‘flitsen’ om het fileprobleem op te lossen
Op verschillende locaties is het publiek welkom om zich vrijwillig te laten ‘’flitsen’ en hun oplossing voor het fileprobleem te delen met de BNR-luisteraars. Met een BNR-flitspaal worden er een foto's gemaakt die automatisch via social media worden gedeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om met het beste idee een prijs te winnen. Degene die zichzelf tagt op de foto en met een origineel idee weet te komen maakt kans om een VANMOOF elektrische fiets te winnen. Alle luisteraars zijn van harte welkom om langs te komen en krijgen in ieder geval een BNR-koptelefoon en speciale BNR-Autodrop cadeau.


59a7bd812bc7f_BNRHemmen.png.4bc89d0acddf32fb570b8a290f493a2f.png

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.