Spring naar bijdragen

Het Grootste Arbeidsbureau, van 15 tot en met 26 februari op MNM


de redactie

333 weergaven

Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 februari is MNM twee weken lang Het Grootste Arbeidsbureau. De jongerenradiozender van de VRT slaat naar jaarlijkse gewoonte een brug tussen werkgevers en werkzoekenden en geeft jonge schoolverlaters tips om aan een job te geraken. Dit jaar ligt de focus op her- en bijscholen.

 

Samen met de steun van VDAB geeft MNM jongeren tips en tricks die de weg doorheen het werkveld een pak aangenamer maken. Wat zijn de do’s en don’t’s bij het solliciteren? Hoe maak je een carrièreswitch? Wat is het beste moment om loonsopslag te vragen?

 

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke: “Samen met de luisteraars en experten willen we jonge werkzoekende een flinke duw in de rug geven. Jongeren zijn de motor van de toekomst.”

 

Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 februari presenteert dj Astrid Demeure elke werkdag van 12:00 tot 13:00 uur Het Grootste Arbeidsbureau vanuit het VDAB-gebouw in Brussel. Er komen dagelijks ervaringsdeskundigen langs die een antwoord geven op alle mogelijke vragen van jonge werkzoekenden. En werkhebbenden, want dit jaar ligt de focus op her- en bijscholen. MNM en VDAB leggan alle manieren op tafel die werknemers kunnen helpen om hun huidige job interessanter te maken (bijscholen) of om op een eenvoudige manier naar een nieuwe uitdaging over te schakelen (herscholen). Daarnaast is er ook aandacht voor thema’s als solliciteren, loon en motivatie.

 

In De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow (06:00-09:00 uur) inspireren dj’s Peter Van de Veire en Julie Van den Steen de luisteraars met tips om de collegialiteit op de werkvloer te verbeteren. Tom De Cock gaat in Planeet De Cock (16:00-19:00 uur) dan weer op zoek naar de leukste, gevaarlijkste en best betaalde jobs.

 

Op vrijdag 26 februari wordt tussen 13:00 en 16:00 uur Het Grootste Arbeidsbureau muzikaal afgesloten met de Werk Top 40.

 

Website: mnm.be

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.