Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1125
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    190775

Auteurs van dit blog

MNM-dj’s Peter en Karolien steunen vzw’s De Kruiskeshoeve en Betonne Jeugd


de redactie

528 weergaven

Ook radiozender MNM steunt De Warmste Week van Music for Life en zamelt geld in ten voordele van twee vzw’s die MNM-dj’s Peter Van de Veire en Karolien Debecker nauw aan het hart liggen: De Kruiskeshoeve en Betonne Jeugd. Daarvoor organiseert de radiozender een MNM1000-concert met Lost Frequencies en worden 10.000 luchtballonnen de lucht ingelaten.

 

MNM-dj’s Peter Van de Veire en Karolien Debecker hebben elk een goed doel gekozen dat hen nauw aan het hart ligt. Peter Van de Veire heeft gekozen voor De Kruiskeshoeve, een vzw die jongeren een time-outzone biedt, ver weg van alle drukte, en hen zo een kans geeft om opnieuw hun draai in het leven te vinden. Karolien koos dan weer voor Betonne Jeugd, een vzw die kansarme jongeren en jongeren die moeilijk aansluiting vinden in de maatschappij een tweede huis biedt. De organisatie kwam al vaker aan bod in Karoliens programma Generation M.

 

Lost Frequencies en 10.000 ballonnen
Om geld in te zamelen voor de twee vzw’s organiseert MNM op zondag 13 december een MNM1000-concert met Lost Frequencies in Utopolis Mechelen. Tickets kopen voor het optreden kan via mnm.be/mnm1000 en kosten tussen 15 en 55 euro, afhankelijk van de formule waarvoor je kiest.

 

Op donderdag 17 december tussen 11:00 en 17:00 uur laten de MNM-dj’s op vijf plaatsen in Vlaanderen 10.000 luchtballonnen op. Iedereen die dat wil kan op een van onderstaande locaties een ballon kopen voor vijf euro en die samen met een gepersonaliseerd kaartje waarop zijn/haar “goed nieuws van 2015” vermeld staat, de lucht in laten. De ballon die tegen 1 februari 2016 het verst is geraakt, wint trouwens nog een prijs.

 

Wie niet op een van de locaties geraakt, kan ook zijn/haar goed nieuws van 2015 achterlaten via playground.mnm.be/10000ballonnen/.

 

Hier worden de ballonnen opgelaten:

  1. Martelarenplein, Leuven – samen met MNM-dj’s Peter Van de Veire en Karolien Debecker
  2. Rootenstraat, Genk – samen met MNM-dj Aster Nzeyimana
  3. De Bruul, Mechelen – samen met MNM-dj Sander Gillis
  4. Grote Markt (kerstmarkt), Roeselare – samen met MNM-dj Brahim
  5. Stationsplein, Sint-Niklaas – samen met MNM-dj Wouter Van den Breen

 

Het geld dat MNM ophaalt met het concert van Lost Frequencies en de verkoop van ballonnen wordt integraal verdeeld over Betonne Jeugd en De Kruiskeshoeve.

 

De Warmste Week
Tijdens De Warmste Week van Music for Life zelf presenteert Brahim van 21 tot en met 23 december van 9 tot 12 uur een gelijknamig programma op MNM. In De Warmste Week gaat Brahim op zoek naar alle acties die de MNM-luisteraars organiseren voor het goede doel. En uiteraard ook voor de acties van Peter en Karolien.

 

Website: mnm.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.