Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,138
  • comments
    792
  • views
    140,044

Contributors to this blog

Rick van Velthuysen van start op Traffic Radio


de redactie

491 views

591abe72e84e7_TrafficRadio.jpg.8467deeafed9846f567e8ac349cb1f65.jpgRick van Velthuysen heeft vanochtend om 07:00 uur zijn comeback gemaakt op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 presenteerde vanochtend in een feestelijke setting zijn eerste programma op verkeerszender Traffic Radio. Van Velthuysen is vanaf vandaag elke filedag tussen 07:00 en 09:00 uur te beluisteren op Traffic Radio. 


“Na mijzelf een fikse periode even offline te hebben gezet, heb ik uiteindelijk dan toch mijn AAN-knop weer weten te vinden. In januari had Traffic Radio al met mij gesproken en enkele maanden later vond ik deze mooie club dan toch een prima plek om in alle rust weer op te starten. Nou ja in alle rust…….verrast was ik wel over de vele positieve reacties op het eerste persbericht, dat ik weer zou beginnen bij Traffic Radio. Blijkbaar is er nog steeds meer dan voldoende relevantie en ook bij de start van mijn programma, deze morgen op Traffic Radio, ben ik tot de conclusie gekomen dat het spotlicht dan toch weer serieus op mij gericht staat. Gekscherend noemde ik mijn hernieuwde start bij de verkeerszender van Nederland “mijn radio-reïntegratieproject”, maar het is mij ondertussen toch duidelijk geworden dat er wel iets meer van mij verwacht wordt. Een gezonde en meer dan plezierige druk, waarmee ik mij de komende tijd iedere werkdag -om 7 uur in de vroege morgen- op de radio zal melden. Ik sta weer helemaal AAN, of nog beter ik ben weer ONLINE”, aldus Rick van Velthuysen.


In deze eerste feestelijke uitzending schoven onder meer oud 538 collega Jente Kater, Carlo Brantsen van CARROS Magazine, ANWB filelezer(es) Heleen de Geest en Wimar Jaeger mediawethouder van Hilversum aan in de studio bij Rick op het Media Park in Hilversum.


Wimar Jaeger: “Radio wordt het meest betrouwbare medium genoemd en blijft in de snel digitaliserende wereld recht overeind. Dat heeft te maken met muziek, met de DJ’s en met de verhalen die zij de ether in slingeren. Traffic Radio is een heel mooi station, dat via internet te beluisteren is en met de wijze waarop zij radio maken voorop lopen. Des te mooier dat een bekende DJ nu via Traffic Radio te beluisteren is. Daarmee is Traffic Radio niet alleen betrouwbaar. Het klinkt met Rick van Velthuysen ook vertrouwd.”


Rick van Velthuysen
Rick van Velthuysen startte zijn radiocarrière als DJ bij Radio Bollenstreek. Rick wilde meer zendtijd en ging vervolgens van de ene piraat naar de andere. 


In 1985 maakt hij de overstap naar de KRO, waar hij onder meer een spelletjesprogramma ging presenteren. Een jaar later maakt hij furore bij de AVRO met het programma Top Pop Radio. Vervolgens werd Rick in 1992 gevraagd als DJ bij Radio 538 en presenteerde daar vanaf de start van het station het succesvolle programma WeekendRick en later MiddenInDeNachtRick. In 2008 maakt Rick vervolgens de overstap naar Radio Veronica, waar hij tot december 2016 verschillende programma’s presenteerde.


In november 2014 won hij de Gouden RadioRing met zijn programma Rick in de Morgen.
Vanaf vandaag is Rick van Velthuysen elke filedag in de ochtendspits te horen op Traffic Radio en loodst hij luisteraars door de spits in het programma Traffic Radio LIVE! 


Traffic Radio is overal (onderweg) te beluisteren via o.a. trafficradio.nl en TuneIn.


592ffc608fd26_RickvanVelthuysentijdenszijneersteuitzendingopTrafficRadio.thumb.jpg.7529beb10a33620cd3425a7bb9f86e96.jpg
Rick van Velthuysen tijdens zijn eerste uitzending op Traffic Radio

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.