Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    620129

Auteurs van dit blog

Barry Atsma en Do winnen Sky’s Christmas Tree For Charity 2015


de redactie

396 weergaven

Vandaag zijn Barry Atsma en Do de grote winnaars geworden van Sky Radio’s jaarlijkse goede doelen-event Christmas Tree For Charity. Namens het Diabetes Fonds & stichting DON won het BN’er-duo de hoofdprijs van €10.000 én Sky-zendtijd ter waarde van €25.000 voor het goede doel. De tweede plaatst ging naar Mari van de Ven en Dyanne Beekman met €5.000 voor de Hartstichting en de derde plaats naar Danny de Munk en Vivian Reijs met €2.500 voor Voedselbanken Nederland. De overige goede doelen gingen ieder naar huis met een cheque ter waarde van €1.000.

 

Quotes winnaars en jury
Winnaar Barry Atsma: “Ik ben helemaal ontroerd, niet te doen dit!”
Winnaar Do: “Diabetes is een onderschatte ziekte. We zijn enorm blij met deze hoofdprijs dat gaat naar onderzoek en dat is echt geweldig”.
Juryvoorzitter Nance: “Iedereen heeft het echt geweldig gedaan. De jury heeft unaniem voor de winnaar gekozen, want het hele verhaal en het totaalplaatje klopte”.

 

7e editie CTFC
Quinty Trustfull presenteerde samen met Sky’s kerstman het feel good-event dat voor het 7e jaar op rij werd georganiseerd door The Christmas Station. In totaal streden 9 BN’er-duo’s en een Sky-luisteraarskoppel voor hun eigen goede doel om de best versierde kerstboom van 2015. Ook moest de vakjury worden overtuigd met een elevator pitch, waarin de duo’s toelichtten op welke wijze de versierde boom paste bij het doel waarvoor gestreden werd. De driekoppige vakjury bestaande uit juryvoorzitter Nance, Fred van Leer en Pascal Koeleman beoordeelden uiteindelijk de opgetuigde kerstbomen en de elevator pitch op originaliteit.

 

Deelnemende goede doelen en duo’s
De goede doelen en BN’ers van Christmas Tree For Charity 2015 waren: Xander de Buisonjé & Sharon Doorson (dance4life), Barry Atsma (Diabetes Fonds) & Do (stichting DON), Mari van de Ven & Dyanne Beekman (Hartstichting), Beau Schneider & Ruud Feltkamp (KWF Kankerbestrijding), Roel van Velzen & Roos Moggré (MasterPeace), Anouk Smulders & Manuëla Kemp (Ruby and Rose), Ellen ten Damme & Henk Schiffmacher (Stichting Vluchteling), Bartho Braat & Lone van Roosendaal (Trombosestichting), Danny de Munk & Vivian Reijs (Voedselbanken Nederland) en Sky’s luisteraars-duo Lars & Wendy Hoebers (Stichting Wens in Beweging).

 

Kijk voor meer informatie op skyradio.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.