Jump to content

Marco Borsato grootste Nederlandse artiest aller tijden in de Top 4000

Sign in to follow this  
de redactie

125 views

Marco Borsato is met 27 noteringen in de Top 4000 van Radio 10 door Nederland uitgeroepen tot grootste Nederlandse artiest aller tijden.

 

Maandag is de elfde editie van de Top 4000 gestart en de eerste notering van Marco Borsato was deze week te horen op nummer 3687 met ‘Kom Maar Bij Mij’. Borsato is maar liefst 27 keer in de lijst met de grootste hits aller tijden terug te vinden. Zijn hoogste positie is ‘Dochters’ op nummer 23.  Marco heeft daarmee de meeste noteringen van alle Nederlandse artiesten. Hij wordt gevolgd door BLØF. De band heeft 19 notering met ‘Holiday In Spain’ als hoogste notering op nummer 92. Guus Meeuwis volgt met 16 liedjes in de lijst. Het populairste nummer van Guus is ‘Brabant’ en eindigt op plaats 55.

 

Michael Jackson is de grootste internationale artiest aller tijden volgens Nederland. De wereldster komt 45 keer voor in de lijst. Dit jaar wordt Michael op de voet gevolgd door The Beatles met 38 noteringen en Madonna met 34 hits. Queen volgt met 30 noteringen. Vorig jaar stond ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op nummer 1.

 

Of Queen, The Beatles en Michael Jackson dit jaar weer in de Top 10 staan en op welke positie wordt bekendgemaakt op 23 december. De Top 4000 is nog tot en met 24 december te horen op Radio 10.

 

Website: radio10.nl

 

 

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.