Spring naar bijdragen

Marco Borsato grootste Nederlandse artiest aller tijden in de Top 4000


de redactie

523 weergaven

Marco Borsato is met 27 noteringen in de Top 4000 van Radio 10 door Nederland uitgeroepen tot grootste Nederlandse artiest aller tijden.

 

Maandag is de elfde editie van de Top 4000 gestart en de eerste notering van Marco Borsato was deze week te horen op nummer 3687 met ‘Kom Maar Bij Mij’. Borsato is maar liefst 27 keer in de lijst met de grootste hits aller tijden terug te vinden. Zijn hoogste positie is ‘Dochters’ op nummer 23.  Marco heeft daarmee de meeste noteringen van alle Nederlandse artiesten. Hij wordt gevolgd door BLØF. De band heeft 19 notering met ‘Holiday In Spain’ als hoogste notering op nummer 92. Guus Meeuwis volgt met 16 liedjes in de lijst. Het populairste nummer van Guus is ‘Brabant’ en eindigt op plaats 55.

 

Michael Jackson is de grootste internationale artiest aller tijden volgens Nederland. De wereldster komt 45 keer voor in de lijst. Dit jaar wordt Michael op de voet gevolgd door The Beatles met 38 noteringen en Madonna met 34 hits. Queen volgt met 30 noteringen. Vorig jaar stond ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op nummer 1.

 

Of Queen, The Beatles en Michael Jackson dit jaar weer in de Top 10 staan en op welke positie wordt bekendgemaakt op 23 december. De Top 4000 is nog tot en met 24 december te horen op Radio 10.

 

Website: radio10.nl

 

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.