Spring naar bijdragen

MNM springt het nieuwe radioseizoen in op de eerste Nationale Framiliedag


de redactie

723 weergaven

Groot feest aan het station van Oudenaarde vanochtend. Alle dj's van jongerenzender MNM verzamelden er als één grote familie om de eerste grote Nationale Framiliedag te vieren. Samen met de luisteraars sprongen ze - letterlijk - het nieuwe radioseizoen in. Tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow werden alle MNM-dj's en nieuwigheden van het najaar voorgesteld. Regi zorgde voor live muziek.


#Framilie
MNM staat voor een community waar iedereen deel kan van uitmaken. MNM is voor veel luisteraars en surfers immers een heel goede vriend, misschien zelfs bijna een deel van de familie. Om dat te benadrukken start MNM het nieuwe radioseizoen met een duidelijke boodschap: MNM: YOUR #FRAMILIE. Daarbij staat #Framilie voor vrienden die zo close zijn dat ze familie worden of omgekeerd, familie die aanvoelt als een hechte vriend. Luisteraars kunnen dit najaar hun eigen #Framilie-verhalen delen per sms en via de MNM Luisterapp. Die verhalen worden opgepikt op antenne en via de MNM-socials.


Nieuwigheden najaar
Het najaar van MNM staat voor vaste waarden en enkele nieuwigheden. Peter Van de Veire en Julie Van den Steen blijven de vaste companen tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow tussen 06:00 en 09:00 uur. Vanaf nu verbinden en verenigen Peter en Julie alle MNM-luisteraars onder #Framilie, de grote community van alle luisteraars die ze dagelijks leren kennen on air en online.


Vanaf dit seizoen legt MNM de switch tussen vooravond en avond om 18:00 uur. Voortaan zal Tom De Cock van maandag tot en met donderdag Planeet De Cock presenteren tussen 16:00 en 18:00 uur. Kort en krachtig, maar met heel veel verrassingen en specials.

Generation M met Karolien Debecker is er vanaf nu tussen 20:00 en 22:00 uur. Het programma wordt nog meer een samenspel tussen on air en online, met nog meer ruimte voor de jongere luisteraars.

 

  • De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow: van maandag tot en met vrijdag, van 06:00 tot 09:00 uur op MNM.
  • Planeet De Cock: van maandag tot en met donderdag, van 16:00 tot 18:00 uur op MNM.
  • Generation M: van maandag tot en met woensdag, van 20:00 tot 22:00 uur op MNM.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.