Spring naar bijdragen

Album Top 750 vanaf maandag 22 juni bij Radio Veronica


de redactie

394 weergaven

Wordt het 21 van Adele, The Dark Side Of The Moon van Pink Floyd of misschien wel Michael Jacksons Thriller? Welk album kiezen de luisteraars van Radio Veronica tot het ultieme album in de Album Top 750, die vanaf maandag 22 juni om 09:00 uur van start gaat? Meestemmen kan nog tot uiterlijk vrijdag 19 juni tot 17.00 uur. Sinds 2 weken kunnen Radio Veronica-luisteraars zelf de Album Top 750 samenstellen. Via de app en radioveronica.nl kan er gestemd worden op de beste albums ooit gemaakt.

 

Vanaf maandag 22 juni is de Album Top 750 gedurende 2 weken te horen bij Radio Veronica en worden van de meeste albums meerdere tracks gespeeld. Het album dat op nummer 1 staat zal bovendien in zijn geheel worden gedraaid tijdens de ontknoping van de Album Top 750 op vrijdagmiddag 3 juli.

 

Welk album staat bij luisteraars van Radio Veronica op een bijzondere plek in de kast, op repeat in de CD speler of op de playlist in Spotify? Van U2 met The Joshua Tree en Guns N’ Roses met Appetite For Destruction tot aan Dire Straits met Brothers In Arms, allen maken zij kans op de nummer 1 plek.

 

Je hoort het in de Album Top 750 vanaf maandag 22 juni bij Radio Veronica. De ontknoping is op vrijdagmiddag 3 juli en op zaterdag 4 juli zijn de gehele dag de tracks van de hoogst genoteerde albums uit de lijst te horen.

 

Website: radioveronica.nl

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.