Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618010

Auteurs van dit blog

ABN AMRO en ALLsportsradio Partners van de Toekomst


de redactie

330 weergaven

ABN AMRO en sportzender ALLsportsradio gaan een samenwerking aan als ‘Partners van de Toekomst’. De samenwerking werd vandaag live in de studio bekend gemaakt en bekrachtigd in een overeenkomst. ABN AMRO wil investeren in de toekomst, maatschappelijk betrokken zijn. Daarom heeft de bank voor de sponsoring- en foundation activiteiten een leidraad gekozen: ‘Partner van de Toekomst’.

 

De bank ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit. ABN AMRO richt zich daarbij op de domeinen sport, kunst & cultuur, educatie en ondernemerschap. Op ALLsportsradio krijgen sporttalenten de mogelijk om hun verhaal te doen.

 

“Erg mooi dat een partner als ABN AMRO nu instapt als ‘Partner van de Toekomst’. Uiteraard om sporttalent te ondersteunen, maar deze samenwerking onderstreept ook nog eens onze visie dat internetradio de toekomst heeft en dat wij ook jong radiotalent de ruimte bieden om radio te maken en nieuwe wegen te bewandelen. In meerdere opzichten zijn wij dus blij met deze samenwerking als ‘Partners van de toekomst’, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

 

Ernst Boekhorst, Manager Sponsoring ABN AMRO: “We kijken uit naar de samenwerking met ALLsportsradio zodat we sporttalenten nog meer in de spotlights kunnen zetten. Dit sluit naadloos aan bij ons sponsorbeleid waarin talenten centraal staan”.

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl, Nederland.FM, TuneIn of rechtstreeks via de ALLsportsradio player: www.allsportsradio.nl/player


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.