Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619328

Auteurs van dit blog

Radio Veronica goes New York voor ALS


de redactie

991 weergaven

Radio Veronica zwemt op zondag 21 juni mee in New York met de New Amsterdam City Swim en wordt vertegenwoordigd door dj’s Nicky Verhage en Michael Blijleven. Samen met BN’ers Beau van Erven Dorens, Maarten van der Weijden en Pieter van den Hoogenband zwemmen zij 1.500 meter in de Hudson River. De dj’s vragen hiermee aandacht voor de zenuwziekte ALS en zwemmen in het bijzonder voor de 55-jarige Roland Jorna uit Arnhem, een goede vriend van Nicky en Michael bij wie in november 2014 de diagnose ALS is vastgesteld en die speciaal naar New York afreist om hen aan te moedigen.

 

Voor Nicky, side-kick in de ochtendshow van Jeroen van Inkels Rinkeldekinkel, en Michael, die iedere werkdag zijn avondshow presenteert, is de swim een prima voorbereiding op de Amsterdam City Swim, die zij op 6 september in onze hoofdstad zullen zwemmen.

 

Zij grijpen het moment in New York aan als kick-off om aan te geven dat iedereen hen kan sponsoren voor het event in Amsterdam, waar zij met hulp van diverse BN’ers zo veel mogelijk geld proberen op te halen voor ALS. Dit maakte Nicky vanmorgen bekend in Rinkeldekinkel en het fragment is hier te bekijken.

 

Nicky en Michael zwemmen in het bijzonder voor goede vriend en ALS-patiënt Roland Jorna, voor wie met name ‘Project Mine’ belangrijk is, het onderzoek naar de oorzaak van ALS.

 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Door het zwemevent dit jaar ook in New York te houden zet de organisatie de spierziekte ALS internationaal op de kaart. Dat is nodig, want deze vreselijke ziekte moet zo snel mogelijk de wereld uit. Als mediapartner is Radio Veronica dit jaar voor de 4e keer betrokken bij de Amsterdam City Swim op 6 september. We doen hiervan live verslag en onder leiding van Nicky en Michael organiseren we in aanloop naar het zwemevenement en op de dag zelf weer ludieke acties om mensen enthousiast te maken om te doneren.”

 

Doneren
Roland, Nicky en Michael zijn al goed op weg om zo veel mogelijk geld op te halen voor ALS voor de Amsterdam City Swim van 6 september. Hen sponsoren en de tussenstand van het sponsorgeld bekijken kan via:

 

De New Amsterdam City Swim is een initiatief van Stichting Amsterdam City Swim en wordt onder auspiciën van de stichting georganiseerd door House of Sports. Ga voor meer informatie naar: newamsterdamcityswim.org.

 

Radio Veronica is mediapartner van de Amsterdam City Swim. Al het geld dat wordt opgehaald voor de Amsterdam City Swim komt geheel ten goede aan Stichting ALS. Ga voor meer informatie naar: radioveronica.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.