Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618549

Auteurs van dit blog

De zomer is aan op NPO Radio 2


de redactie

504 weergaven

Vanaf aankomend weekend bevinden de NPO Radio 2-dj’s zich tussen de muziekliefhebbers en festivalgangers. NPO Radio 2 brengt luisteraars een verslag van een aantal evenementen en festivals zoals Retropop, Volvo Ocean Race Festival, Amsterdam Gay Pride en de start van de Tour de France in Utrecht. Publiek en luisteraars horen de beste live optredens, interviews en live sessies vanuit de NPO Radio 2 studio.

 

De zomer van 2015 wordt een sfeervolle muziekzomer. Aanstaande zaterdag start de publieke radiozender met een festivaluitzending vanaf Retropop in Emmen, met onder meer Ed Kowalczyk, Rondé, Jett Rebel, Clouseau en Douwe Bob op het podium. Radio 2-dj’s Corné Klijn en Toine van Peperstraten laten publiek en luisteraars van 18:00 tot 24:00 uur meegenieten van optredens, de sfeer in Emmen en interviewen de optredende artiesten.

 

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni staat de NPO Radio 2 studio op het festivalterrein van het Ocean Race Festival in Den Haag. In de haven van Scheveningen klinken optredens van onder meer DI-RECT, Waylon, Golden Earring, Racoon, Anouk, Typhoon, Miss Montreal en Nielson. Ook hier zijn het Corné Klijn en Toine van Peperstraten die de luisteraars op de hoogte houden van de optredens en die in gesprek gaan met de artiesten.

 

Tijdens de start van de Tour de France op zaterdag 4 juli presenteert NPO Radio 2-dj Bert Kranenbarg live vanuit Utrecht tussen 09:00 en 12:00 uur het programma Grand Depart Kranenbarg. Vrijdag 31 juli wordt Pink Friday op NPO Radio 2. In het kader van de Amsterdam Gay Pride zetten de NPO Radio 2 dj’s de 100 beste danskneiters met een roze randje voor luisteraars op een rij.

 

 

Voor meer info: www.nporadio2.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.