Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618103

Auteurs van dit blog

Media startups centraal in nieuw programma ‘MediaMatters’ op New Business Radio  ​


de redactie

1188 weergaven

592c726b56ece_NewBusinessRadio.png.31e72fe448266e4ab8af169740d199f4.pngOp donderdag 7 september a.s. start New Business Radio met het nieuwe programma ‘MediaMatters’. Het programma over media startups en media innovaties is elke maand te beluisteren op de zakenzender. In de eerste uitzending, tijdens de Dutch Media Week, is Gerard Timmer algemeen directeur van BNNVARA te gast. 
 

Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. ‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.
 

Bert Kok, Business Manager van MediaMatters: “Heel cool dat we voor New Business Radio een nieuw programma kunnen maken. In ‘MediaMatters’ gaan we volop aandacht besteden aan startups en innovatie in de media, en de nieuwe business die dat oplevert. Dat past heel goed bij New Business Radio.” 
 

MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.  

 
‘MediaMatters’ live vanaf de IBC 
Speciaal voor de IBC, dé jaarlijkse beurs voor mediaprofessionals, worden speciale uitzendingen van ‘MediaMatters’ vanaf de IBC verzorgd. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en  maandag 18 september te beluisteren van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur op New Business Radio. In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die op de beursvloer te vinden zijn.

 

Bert_Kok_en_Rick_van_Dijk_in_de_studio_van_New_Business_Radio.thumb.jpg.e94f20f12f0ad5dfe9f2ef77e07ad5c5.jpg

Bert Kok en Rick van Dijk in de studio van New Business Radio

 

 
Over New Business Radio
New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.