Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,585
  • comments
    607
  • views
    93,050

Contributors to this blog

ALLsportsradio live vanaf Champion Mondial Festival

Sign in to follow this  
de redactie

266 views

Selectie_199.png.d4043e4736945751feae9c49d7d8d614.pngZaterdag 10 juni a.s. doet ALLsportsradio de gehele dag live verslag vanaf het Champion Mondial Festival in Dieren, het retro-evenement voor liefhebbers van vintage fietsen!


De programmering van ALLsportsradio staat zaterdag a.s. van 10:00 tot 17:00 uur geheel in het teken van dit festival. Presentatoren Ron Lemmens, Barry Brand en razende reporter Calvin Punter doen de gehele dag verslag vanaf het festival terrein en onder meer van retrorit met vintage fietsen.


Recordpoging
Organisator Gazelle duikt met het Champion Mondial Festival terug in de tijd. Het Champion Mondial Festival is in de eerste plaats een evenement voor mensen die bezeten zijn van oude, nostalgische fietsen. Zo is er een retrorit met historische fietsen. Tijdens het evenement onderneemt Gazelle ook een recordpoging. De fietsfabrikant wil zo veel mogelijk mensen met een Gazelle-fiets bij elkaar brengen, waarbij men in het Guinness Book of Records kan komen!


Harm Ottenbros en Hennie Kuiper
Gazelle viert het 125-jarig bestaan met de lancering van de vernieuwde Champion Mondial (limited edition). Dit is decennialang een topframe geweest. Harm Ottenbros was de eerste renner die met een Gazelle de wereldtitel op de weg greep (1969). Ook Hennie Kuiper werd met dit merk wereldkampioen (1975) en hij won de Ronde van Vlaanderen en Ronde van Lombardije (1981). De fiets wordt dan ook onthult door onder andere Harm Ottenbros en Hennie Kuiper. 


Beide heren komen dan ook uitgebreid aan het woord in deze speciale uitzending van ALLsportsradio LIVE! vanuit Dieren.


ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.


ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl en TuneIn.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.