Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1124
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    190396

Auteurs van dit blog

MNM zet drie nieuwe stemmen in tijdens zomermaanden


de redactie

442 weergaven

Vanmorgen werden op jongerenzender MNM drie nieuwe radio-dj’s voorgesteld die tijdens de zomermaandan hun eerste professionele radiostappen zullen zetten. Laurens Luyten, Mariam El Mandoudi en Michael Joossens – alle drie uit Antwerpen – presenteren beurtelings op maandag, dinsdag en woensdag tussen 20 en 24 uur in combinatie met andere dj’s.

 

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke: “MNM geeft jong radiotalent kansen. Dat doen we onder andere met de MNM Talentendagen en het project Rock ’n Roll Radio Highschool waarvoor we samenwerken met verschillende Vlaamse hogescholen. Traditioneel geven we elke zomer een aantal nieuwe dj’s die uit zulke projecten komen de kans om hun radiotalent verder te ontplooien bij MNM.”

 

In het verleden zetten ook vaste dj’s als Julie Van den Steen, Dorianne Aussems en Aster Nzeyimana hun eerste radiostappen tijdens de zomermaanden. De nieuwe stemmen komen uit twee projecten: Rock ’n Roll Radio High School en de MNM Talentendagen.

 

De nieuwe stemmen

  • Laurens Luyten, 23 jaar, afkomstig uit Berlaar, woont in Antwerpen: “Muziek is altijd een van mijn grootste passies geweest, net zoals praten en dollen met mensen. Radio maken is hier de ideale combinatie van.”
  • Mariam El Mandoudi, 26 jaar, afkomstig uit: Mechelen, woont in Antwerpen: “Het is een uitdaging om de aandacht van de luisteraars te behouden met muziek, geluid en mijn stem. Voor mijn favoriete radiozender werken is een droom die uitkomt!”
  • Michaël Joossens, 23 jaar, afkomstig uit Deurne, Antwerpen: “Mensen ontroeren, laten lachen en verbazen met je stem en met goede muziek is een van de mooiste dingen die er zijn! Radio mogen maken op een zender als MNM is een droom die uitkomt.”

Website: www.mnm.be

 


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.