Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    185161

Auteurs van dit blog

Generation M over schaamte over je lichaam


de redactie

377 weergaven

Op maandag 12 oktober staat het MNM-programma Generation M in het teken van schaamte over je uiterlijk, iets waar veel jongeren in meer of mindere mate last van hebben. Dj Karolien Debecker is terug van weggeweest en gaat samen met de MNM’ers op zoek naar een manier om om te gaan met schaamte. De MNM-dj’s schamen zich alvast niet over hun lichaam en geven zicht bloot in onderstaand filmpje.

 

Door een beenbreuk was MNM-dj Karolien Debecker even niet te horen op MNM. Vanaf maandag 12 oktober vliegt ze er weer helemaal in met een uitzending van haar laatavondprogramma Generation M over schaamte over je uiterlijk.

 

Karolien gaat samen met de MNM’ers op zoek naar hoe je kunt omgaan met schaamte. Ook mental coach Lieve Bullens zit erbij. Zij begeleidt dagelijks mensen die drempels over moeten, en een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

 

MNM-dj’s geven zich bloot
Naar aanleiding van de uitzending besloot Debecker alvast om zich niet te schamen voor haar lichaam. Om haar been te laten genezen van een breuk kan de MNM-dj een tijdje haar beenprothese niet dragen. Dat toont ze in onderstaand filmpje.

 

Karolien Debecker: “Ik vraag veel openheid van mijn luisteraars, dus me nu gaan verstoppen onder een dekentje zou flauw zijn. Ik laat meteen zien hoe de vork aan de steel zit, dan ben ik er ineens vanaf. Weg met die schaamte, dit ben ik.”
“In je tienerjaren schaam je je vaak pletter over je lichaam, je gaat het liefst op in de eenheidsworst. Met dit filmpje willen we aantonen dat Beyoncé liegt: niemand rolt perfect uit bed. Ikzelf moet vandaag ook mijn schaamte achterwege laten en durven afwijken. En geloof me, het kan bevrijdend zijn om je te laten zien zoals je bent.”

 

Naast Debecker zelf geven ook een aantal andere MNM-dj’s zich bloot in onderstaand filmpje.

 

 

Over Generation M
Generation M is een interactief jongerenprogramma.  Luisteraars krijgen de kans om alles waar ze wakker van liggen of over dagdromen in de groep te gooien. Deze show vormt het kloppend hart van wat er leeft in de jonge doelgroep van MNM.

 

Generation M: van maandag tot en met woensdag van 21:00 uur tot middernacht met Karolien Debecker

 

Website: mnm.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.