Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1124
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    190634

Auteurs van dit blog

Walter Grootaers quizmaster bij Nostalgie


de redactie

461 weergaven

Vanaf komend weekend wordt Walter Grootaers opnieuw quizmaster. Hij presenteert elke zondag van 11 tot 13 uur ‘De Classics-Krak’, een quiz waarin hij de Nostalgie-luisteraars test op hun muziekkennis.

 

“Een quiz presenteren, die dan ook nog ’s over muziek gaat! Echt lang heb ik er niet over moeten nadenken toen Nostalgie me vroeg om ‘De Classics-Krak’ te presenteren,” aldus Walter.

 

Kandidaten in de quiz krijgen 5 muziekfragmenten te horen uit een categorie die ze hebben mogen kiezen. Als de kandidaat 5 correcte titels en uitvoerders kan antwoorden, kroont Walter hem of haar tot ‘Classics-Krak’. Maar daar stopt het niet bij, want eens je ‘Classics-Krak’ bent, kan je het ook nog schoppen tot ‘Super Classics-Krak’.  ‘De Classics-Krak’ loopt elke zondag van 11 tot 13 uur bij Nostalgie.

 

Ook nieuw op dat tijdstip, maar dan op zaterdag : ‘De 30 van Nostalgie’. Kevin De Geest presenteert een nieuwe hitlijst, ééntje die eigenzinniger en creatiever is dan alle bestaande hitparades.

 

In de actie “De Jaren 80, Die Zijn Van Ons!” laat Nostalgie de luisteraars zich momenteel 10 dagen lang op en top eighties voelen. Vanaf maandag 12 oktober krijgt deze succesvolle actie een vervolg in de programmering. Yves De Wolf presenteert voortaan van maandag t.e.m. donderdag, tussen 18 en 20 uur een dagelijks programma dat ook de naam “De Jaren 80, Die Zijn Van Ons !” als naam krijgt. Het draait volledig rond de eighties met uiteraard niks dan classics uit de jaren 80.

 

“De jaren 80, die zijn van ons. Onze luisteraars hebben massaal en overweldigend gereageerd op deze actie. Voor velen zijn dit de jaren waarin ze opgegroeid zijn; het lijkt me dan ook niet meer dan logisch om bij Nostalgie een specifiek programma aan dit decennium te wijden,” verklaart programmamanager Johan Notenbaert.

 

Website: nostalgie.eu


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.