Jump to content

Belgium

Sign in to follow this  
 • entries
  723
 • comments
  32
 • views
  24,769

Contributors to this blog

Walter Grootaers quizmaster bij Nostalgie

Sign in to follow this  
de redactie

196 views

Vanaf komend weekend wordt Walter Grootaers opnieuw quizmaster. Hij presenteert elke zondag van 11 tot 13 uur ‘De Classics-Krak’, een quiz waarin hij de Nostalgie-luisteraars test op hun muziekkennis.

 

“Een quiz presenteren, die dan ook nog ’s over muziek gaat! Echt lang heb ik er niet over moeten nadenken toen Nostalgie me vroeg om ‘De Classics-Krak’ te presenteren,” aldus Walter.

 

Kandidaten in de quiz krijgen 5 muziekfragmenten te horen uit een categorie die ze hebben mogen kiezen. Als de kandidaat 5 correcte titels en uitvoerders kan antwoorden, kroont Walter hem of haar tot ‘Classics-Krak’. Maar daar stopt het niet bij, want eens je ‘Classics-Krak’ bent, kan je het ook nog schoppen tot ‘Super Classics-Krak’.  ‘De Classics-Krak’ loopt elke zondag van 11 tot 13 uur bij Nostalgie.

 

Ook nieuw op dat tijdstip, maar dan op zaterdag : ‘De 30 van Nostalgie’. Kevin De Geest presenteert een nieuwe hitlijst, ééntje die eigenzinniger en creatiever is dan alle bestaande hitparades.

 

In de actie “De Jaren 80, Die Zijn Van Ons!” laat Nostalgie de luisteraars zich momenteel 10 dagen lang op en top eighties voelen. Vanaf maandag 12 oktober krijgt deze succesvolle actie een vervolg in de programmering. Yves De Wolf presenteert voortaan van maandag t.e.m. donderdag, tussen 18 en 20 uur een dagelijks programma dat ook de naam “De Jaren 80, Die Zijn Van Ons !” als naam krijgt. Het draait volledig rond de eighties met uiteraard niks dan classics uit de jaren 80.

 

“De jaren 80, die zijn van ons. Onze luisteraars hebben massaal en overweldigend gereageerd op deze actie. Voor velen zijn dit de jaren waarin ze opgegroeid zijn; het lijkt me dan ook niet meer dan logisch om bij Nostalgie een specifiek programma aan dit decennium te wijden,” verklaart programmamanager Johan Notenbaert.

 

Website: nostalgie.eu


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Blog reacties×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.