Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    620327

Auteurs van dit blog

Coen & Sander zoeken leukste amateurclub van Nederland samen met Ruud van Nistelrooy en Anouk Hoogendijk


de redactie

363 weergaven

Vandaag hebben Radio 538 dj’s Coen & Sander bekend gemaakt samen met ING op zoek te gaan naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Middels verschillende opdrachten kunnen clubs vanaf maandag 12 oktober laten zien dat bij hen de clubliefde en het plezier voor voetbal het grootst is. De jury, bestaande uit Radio 538 dj’s Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en OranjeLeeuwin Anouk Hoogendijk, beoordelen alle inzendingen en belonen één club met de titel De Leukste Amateurclub van Nederland. Deze club wint maar liefst € 20.000 om de clubdroom waar te maken.

 

Doe mee en maak kans op € 20.000 en vele andere prijzen voor jouw club
ING en Radio 538 gaan samen, en met ondersteuning van de KNVB, voor de tweede maal op zoek naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Vanaf 12 oktober wordt er gedurende vier weken op leuksteamateurclub.nl en in de Coen en Sander Show op maandagmiddag bij Radio 538 een weekopdracht bekend gemaakt. De jury beoordeelt alle inzendingen en maakt op de maandag daarna de weekwinnaar bekend. Elke club maakt dus iedere week evenveel kans op een plek in de finale. Uiteindelijk strijden vier finalisten om de felbegeerde titel en maken door middel van een spannende eindopdracht uit wie De Leukste Amateurclub van Nederland wordt.

 

Unieke samenwerking om het voetbal in Nederland vooruit te helpen
“Als hoofdsponsor van het Nederlandse elftal en de KNVB vinden wij het belangrijk dat het amateurvoetbal de aandacht krijgt die het verdient. Amateurclubs zijn heel belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Deze actie draagt bij aan ons doel als hoofdsponsor van de KNVB; het hele Nederlandse voetbal vooruit helpen.” aldus Steven Sedee, Sponsormanager Voetbal ING.

 

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur 538Groep: “Op Radio 538 besteden we, als officieel mediapartner van de KNVB en de Eredivisie, erg veel aandacht aan voetbal. Maar voetbal leeft natuurlijk in het hele land en juist bij de amateurclubs is de liefde voor de sport erg groot. We hopen het amateurvoetbal weer een extra impuls te kunnen geven met deze actie.”

 

Op maandag 12 oktober wordt de eerste weekopdracht bekend gemaakt en kunnen clubs hun inzendingen uploaden via leuksteamateurclub.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.