Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4920
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620727

Auteurs van dit blog

Prins Carlos opent Het Groene Station op NPO Radio 2


de redactie

355 weergaven

Vandaag om 09:00 uur gaf Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme het startsein voor het Het Groene Station. De hele week zendt NPO Radio 2 uit vanaf Utrecht Centraal Station. NPO Radio 2-dj’s gaan de groene strijd aan met elkaar, artiesten komen live optreden en publiek kan dansen op de Energy Floor. Vrijdag 9 oktober wordt de groene opbrengst bekend gemaakt. NPO Radio 2 wil met de actie luisteraars op een positieve manier inspireren om een groene(re) lifestyle uit te proberen.

 

Opening
Prins Carlos, een van de architecten van het Nationaal Energieakkoord, opende vandaag samen met NPO Radio 2–dj Bart Arens Het Groene Station. De hele week van 09:00 uur tot 22:00 uur is NPO Radio 2 te horen vanuit een winkelpand in de stationshal bij perrons 14 en 15. Treinreizigers kunnen ter plekke stroom opwekken door te dansen op een speciale Energy Floor. Met die stroom geven bekende artiesten dagelijks live optredens op het station.

 

Groene dj’s
NPO Radio 2-dj’s Bart Arens, Wouter van der Goes, Gijs Staverman, Jasper de Vries en Jan-Willem Roodbeen strijden om de groenste dj te worden. De dj’s krijgen elke dag uitdagingen op het gebied van afval, voedsel, consumptie, vervoer en energie. Stefan Stasse geeft in zijn programma De Staat van Stasse dagelijks de tussenstand.

 

Vrijdag 9 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, om 23:15 uur wordt in het radioprogramma het Platenpaleis (BNN) live de uitslag van de groene strijd bekend gemaakt.

 

Kijk voor meer informatie en de downloadknoppen op npo.nl/groen.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.