Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618034

Auteurs van dit blog

Weekendshow voor Sander de Heer en Yora Rienstra op NPO Radio 2


de redactie

529 weergaven

Nieuwe programma vanaf januari 2016 te beluisteren

 

Sander de Heer en Yora Rienstra zijn vanaf het nieuwe jaar samen te horen in het weekend bij de VARA op NPO Radio 2. Dat maakte Sander de Heer zojuist bekend in de laatste uitzending van zijn ochtendprogramma De Heer Ontwaakt!. Yora is nog tot het einde van het jaar elke zondag te horen met ‘Ha! Die Yora’ op NPO Radio 2. Het nieuwe programma van Sander en Yora is iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur te beluisteren bij de VARA op NPO Radio 2.

 

Hoofd Radio BNN-VARA Tessel van der Lugt: “Sander de Heer is van enorme waarde voor de VARA op NPO Radio 2. Ik ben daarom heel blij dat we hem na de komst van Gerard Ekdom kunnen behouden en kijk uit naar het programma dat hij straks samen met Yora gaat maken. Ik twijfel er niet aan dat dit duo het beste in elkaar naar boven gaat halen.”

 

Sander: “Hoe het programma er exact uit komt te zien weten we nog niet, maar dat het iets totaal nieuws gaat worden staat vast.”

 

Yora: “Wij zijn de kers in de erwtensoep; geen combinatie maar je moet het toch eens proberen als je durft.”

 

Sander de Heer (1975) is zijn dj-carrière begonnen bij Radio 538 en kwam in 2000 binnen bij BNN, waar hij ‘Weg met BNN’ maakte op Radio 1, ‘Het Platenpaleis’ op Radio 2 en ‘De Heer zij met U’, ‘Alle 40 Goed’ en ‘Het Huis van De Heer’ op 3FM. Sinds 2008 presenteert hij bij de VARA op Radio 2 tussen 06:00 en 09:00 uur ‘De Heer Ontwaakt!

 

Cabaretière/actrice/radiomaakster Yora Rienstra (1981) won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival (zowel de jury– als de publieksprijs). Haar eerste twee theatervoorstellingen ‘Aan jou heeft het niet gelegen’ en ‘We maken er wat van’ werden lovend ontvangen. Sinds begin 2014 is ze bij de VARA op NPO Radio 2 te horen met haar programma Ha! Die Yora op zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Sinds kort haalt ze ook de dondernacht door met haar programma Yora Haakt Aan, van 01:00 tot 05:00 uur.

 

Website: nporadio2.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.