Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618495

Auteurs van dit blog

Radio 538 en SLAM! eerste zenders met vertragingstijden Flitsmeister


de redactie

386 weergaven

De verkeersinformatie bij de radiozenders Radio 538 en SLAM! wordt vanaf maandag 7 september compleet verzorgd door Flitsmeister. Daarbij worden niet alleen de flitsers, maar ook de locaties en duur van de vertragingen gemeld door Flitsmeister. De combinatie van deze verkeersinformatie door deze partij is nieuw op de Nederlandse radio. De service is naast de meldingen op de radio ook per direct beschikbaar op 538.nl en slam.nl en in de nabije toekomst ook in de vernieuwde 538 app.

 

Dave Minneboo, Programma Directeur 538Groep: “Flitsmeister is de innoverende autoriteit op het gebied van verkeersinformatie. Ze bieden onze luisteraars een rijk en compleet overzicht van flitsinformatie en nu ook het meest complete en actuele overzicht van vertragingstijden. Radio 538 en SLAM! hebben gezamenlijk meer dan vier miljoen luisteraars die veelal onderweg naar de radio luisteren, die willen wij graag deze goede service kunnen bieden.”

 

Namens Flitsmeister, Commercieel Directeur Jorn de Vries: “De samenwerking met de 538Groep is een geweldige mogelijkheid om ons bereik te vergroten. Het is mooi om te zien dat deze sterke merken elkaar hebben gevonden en de handen ineen slaan. De samenwerking zal onze gebruikersgroei weer een extra stimulans geven waardoor we autorijdend Nederland van nog betere informatie kunnen voorzien.”

 

De gratis mobiele app van Flitsmeister is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en de (mobiele) website flitsmeister.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.