Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618424

Auteurs van dit blog

NPO 3FM-dj’s Frank en Giel verklaren elkaar de liefde met het Frank


de redactie

376 weergaven

Middagjock en BNN’er Frank van der Lende en ochtendjock en VARA- presentator Giel Beelen onthulden zojuist op een door hen georganiseerde mega spectaculaire persconferentie dat ze samen een festival gaan organiseren! Waarom? Nou, gewoon omdat het kan! Maar vooral vanwege de liefde voor muziek en de liefde voor elkaar. Op donderdag 29 oktober wordt het vernieuwde 013 in Tilburg omgetoverd tot het allereerste Frank Hartje Giel Festival ooit. Een feelgood feest met heel veel live muziek, spektakel voor ogen en oren, maar ook een aantal felbegeerde slaapplaatsen voor een paar geluksvogels. Alles voor de luisteraars.

 

Behalve dat Giel en Frank het natuurlijk leuk vinden om samen te feesten, maken de beide heren ook nog hun radioshows vanuit het Tilburgse Poppodium. De deuren van 013 worden in Frank <3 op donderdag 29 oktober live geopend. Vijfentwintig luisteraars maken kans op een spectaculair Golden Ticket. Deze mazzelaars worden samen met een introducé volledig in de VIP-watten gelegd en mogen zelfs blijven slapen. Samen met Giel zullen zij in de ochtendshow van vrijdag 30 oktober het licht uit doen. Het Frank <3 Giel Festival is op donderdag 29 oktober in 013 in Tilburg en de kaartverkoop is begonnen!

 

Frank: “Een festival waar de liefde voor radio en live muziek bij elkaar komen is het paradijs op aarde. En klap op de vuurpijl lekker met z’n allen in de tent! Je bent zelden zo verwend”.

 

Giel: ‘Echt wel spannend om een keer zelf een festival te organiseren!. Frankie en ik liepen er over te fantaseren op Lowlands maar nu gaat het ook gewoon echt gebeuren. Het laatste festival van het jaar! En er waren al zo weinig festivals…”

 

Hoe het festival er precies uit gaat zien wordt later in de radioshows van beide mannen tot in de puntjes bekend gemaakt. Wel kunnen we alvast een klein tipje van de sluier oplichten. Singer–songwriter en huisband van DWDD Lucas Hamming, De Haarlemse Suus de Groot, oftewel Sue The Night, muzikaal wonder Jett Rebel en de belofte van 2015 volgens Muziekblad Oor, The Indien zijn in ieder geval van de partij om live te knallen!

 

Voor meer informatie over de kaartverkoop: tvtickets.bnnvara.nl/bnn/frank-hartje-giel


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.