Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618056

Auteurs van dit blog

ALLsportsradio live vanaf ABN AMRO Cup


de redactie

321 weergaven

Op zondag 6 september a.s. doet ALLsportsradio live verslag van de finaledag van de ABN AMRO Cup in Rotterdam. Aan deze traditionele aftrap van het hockeyseizoen nemen alle heren teams uit de hoofdklasse deel.

 

De programmering van ALLsportsradio staat zondag 6 september tussen 13:00 en 17:00 uur geheel in het teken van deze finaledag. Het wedstrijdprogramma wordt in het finaleweekend omlijst met tal van activiteiten, zoals clinics en een inspiratiesessie van Teun de Nooijer. ALLsportsradio is er op de finale dag live bij met achtergrondreportages, interviews en live impressies van de finale wedstrijd.

 

ABN AMRO en sportzender ALLsportsradio gingen eerder dit jaar al een samenwerking aan als ‘Partners van de Toekomst’. De bank ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit. ABN AMRO richt zich daarbij op de domeinen sport, kunst & cultuur, educatie en ondernemerschap. Op ALLsportsradio krijgen sporttalenten de mogelijk om hun verhaal te doen.

 

Joris Hermsen Sponsor Manager ABN AMRO: “De ABN AMRO Cup is een mooie gelegenheid om talent te laten proeven aan hockey op hoog niveau. Niet alleen het kijken van de wedstrijden dragen hieraan bij, maar ook een inspiratiesessie van Teun de Nooijer. Hij vertelt de aanwezigen hoe hij de stap heeft gemaakt van talent naar de beste speler van de wereld. Hopelijk kan dit ze inspireren om zelf ook voor het hoogst haalbare te gaan en over een paar jaar op de ABN AMRO Cup te stralen als speler”.

 

“Op ALLsportsradio hebben we aandacht voor alle sporten. Mooi dus dat we in samenwerking met onze Partner van de Toekomst nu ook live hockey kunnen brengen, na eerdere live verslagen van o.m. baanwielrennen, golf, mountainbiken en rolstoelbasketbal”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

Website: www.allsportsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.