Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    185056

Auteurs van dit blog

Qmusic start vanaf 5 september in België met de nieuwe weekendprogrammering


de redactie

392 weergaven

An Lemmens presenteert vanaf nu zaterdag 5 september 2015 tussen 19:00 en 20:00 uur een gloednieuw programma bij Qmusic: ‘Saturday Night Special’. Elke week zet An een andere artiest uit binnen-of buitenland centraal. Ze fietst in het programma door zijn of haar carrière en brengt een uur lang muziek die met die artiest te maken heeft. Nu zaterdag 5 september geeft An de aftrap met Ed Sheeran.

 

An Lemmens: “Muziek is een enorm belangrijke passie van me, die ook in m’n professioneel leven geregeld terugkomt. Het is dan ook met veel goesting dat ik dit nieuwe avontuur bij Q start. Elke week dompel ik de luisteraars onder in de carrière van een bepaalde artiest. Dat gaat van Ed Sheeran, Beyoncé tot Mark Ronson, stuk voor stuk artiesten die ik zelf enorm apprecieer, maar waarvan ook Q-luisteraars aangeven ze goed te vinden. Saturday Night Special sluit zo perfect aan bij het nieuwe verhaal van Q: muziek en luisteraars zet ik elke zaterdagavond meer dan ooit centraal.”

 

Ook nieuw in het weekend bij Qmusic
Qmusic start komend weekend ook heel wat andere nieuwe programma’s op. Het weekend wordt naar goede gewoonte op vrijdagavond ingezet met ‘Que Pasa’ met Vincent Vangeel, die voortaan samen met Jolien De Greef presenteert. Félice Dekens neemt op zaterdag en zondag tussen 06:00 en 09:00 uur de ochtend voor haar rekening. Op zaterdag presenteren Arne Vanhaecke en Born Crain tussen 9u en 11u ‘De Zesde Dag’, een muzikale terugblik op de voorbije week. Elias Smekens is tussen 11:00 en 14:00 uur aan zet met de ‘Top 40 Hitlist’. Tussen 14:00 en 19:00 uur nemen 2 poulains van de Q-Academy het over: Marie Monballiu en sidekick Loïc Thaler brengen de muziek van 2000 tot nu in ’20 Something’. Bart-Jan Depraetere brengt tussen 20:00 en 24:00 de beste dansmuziek in ‘Shut up and Dance’.

 

Op zondag brengt Q tussen 09:00 en 11:00 uur ‘You Make Us Q-elftal’: de elf leukste luisteraars van de voorbije week worden op een rij gezet. Tussen 11:00 en 14:00 uur is Jolien Roets aan zet met ‘De Favoriete 40’ en overloopt ze de 40 nummers die de luisteraars online de meeste duimpjes hebben gegeven. De zondagavond wordt tussen 19:00 en 24:00 uur afgesloten door Peter Verhoeven, die opnieuw vanuit LA presenteert.

 

Anke Buckinx keert vanaf 19 september terug
Na een hele zomer de ochtend gepresenteerd te hebben, neemt Q-dj Anke Buckinx even vakantie en keert ze op zaterdag 19 september 2015 terug. Anke pikt opnieuw de draad op met haar programma ‘Dealen met Anke’. Nieuwigheid is wel dat ze dat voortaan zowel op zaterdag als op zondag zal doen tussen 17:00 en 19:00 uur. Het principe is eenvoudig: wie een plaatje op de radio wil aanvragen, zal daar ‘iets’ voor moeten doen. Anke sluit zo grote én kleine deals met luisteraars voor hun leukste platen.

 

Iedereen kan alle programma’s van Q live volgen via de radio, de nieuwe Q-app en kanaal 39 (via Telenet).

 

Website: qmusic.be

 


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.