Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618529

Auteurs van dit blog

Brommers Kieken met Radio Oost


de redactie

322 weergaven

De muziek van de ‘jeugd van toen’ is populair. Radio Oost merkt dat vooral tijdens de jaarlijkse themaweken ‘Sweet Seventies’ en ‘Back to the eighties’ aan de hoeveelheid reacties van luisteraars. Reden temeer om aan te haken bij enkele Overijsselse muziekfeesten die de jaren zestig, zeventig en tachtig centraal zetten. Brommers Kieken op vrijdag 2 oktober is zo’n evenement.

 

Het grote muziekspektakel dat jaarlijks terug gaat naar de muziek en sfeer van de 60’s en 70’s wordt 2 oktober aanstaande in de Rijssense discotheek ‘Lucky’ voor de tiende keer georganiseerd. Vanaf zaterdag 5 september zijn wekelijks in het Radio Oost programma Toppers van Toen, Treffers van Nu vrijkaarten te winnen.

 

Searchers
De organisatie heeft grote namen weten te strikken. Uit Engeland komen Mike Penders’ Searchers ingevlogen. Hun ‘Sweets for my Sweet’ was de eerste Merseybeatsong die de Nederlandse hitparade beklom. Andere bekende hits waren: Needles and Pins, Don’t throw your love away, Goodbye my Love, Take it or leave it en Western Union. Verder zal de Zwolse meidenband ‘The Bluebettes’ met muziek uit the sixties het podium beklimmen en als uitsmijter komt de 70’s Rock & Roll formatie ‘Toni Macaroni and The Swinging Devils’ optreden.

 

Radio Oost Afterparty
Ter gelegenheid van het tweede lustrum zal Radio Oost de afterparty verzorgen onder het motto ‘Toppers van Toen’, de titel van het zaterdagmiddag muziekprogramma. Tot in de kleine uurtjes de voetjes van de vloer met de allerbeste gouwe-ouwe.

 

Het wordt niet alleen maar ‘Brommers Kieken’, maar ook kan er zelf op brommers gereden worden. Op de parkeerplaats achter Lucky staan vanaf 19:00 uur brommers klaar (PUCH, Kreidler, Zündapp, enz.) waar op gereden kan worden. Voor helmen wordt gezorgd!

 

Kijk voor meer informatie op www.lucky.nl en www.rtvoost.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.