Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    184802

Auteurs van dit blog

Studio Brussel lanceert 31 augustus Zender


de redactie

372 weergaven

Op 31 augustus start Studio Brussel met Zender, een gloednieuw muziekplatform en -programma van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur, gepresenteerd door Joris Lenaerts en Michèle Cuvelier. ‘Zender’ signaleert niet alleen nieuwe muziek maar onderzoekt ook verse subgenres. Een ploeg van zeven jonge radiomakers verdiept zich dagelijks in de muziekactualiteit en komt terug met verhalen, tips en experimenten. En uiteraard veel livemuziek, dit najaar onder andere van Family Of The Year, Kurt Vile (ex-The War On Drugs) en Trixie Whitley.

 

Jan Van Biesen, nerhoofd Studio Brussel: “Met Zender trekken we resoluut de kaart van avontuurlijke muziek. Elke avond drie uur on air, altijd online en overal on the field waar hét gebeurd. Met een extra oor en oog voor nieuw, lokaal talent, verrassende podia en met eigen sessies en specials. En een team van versgewassen jonge honden”.

 

Inspirerende verhalen uit de muzikale jungle
Zender signalieer de nieuwste muziek, onderzoekt verse subgenres en verdiept zich in de muzikale actualiteit. Ze brengen eigenwijze verhalen, tips, live-ervaringen, experimenten, maar vooral veel muziek. Zender begeleid de luisteraar door de muzikale jungle, maar vraagt hen ook expliciet om input.

 

Koen Galle, eindredacteur: “Laatst kregen we op de redactie een mooi verzorgd pakketje opgestuurd met vinylplaten van de Belgische punkband Sunpower. Er zat een handgeschreven briefje bij van de zanger. Na wat research blijkt sunpower één van de coolste Belgische punkbands te zijn. De aanleiding om in Zender wat dieper in de scène te duiken”.

 

Website: www.stubru.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.