Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    2276
  • opmerkingen
    230
  • weergaven
    38031

Auteurs van dit blog

Bart van Leeuwen deze zomer bij Radio M Utrecht

de redactie

360 weergaven

594018c369da8_RadioMUtrecht.png.429d6457d5c25dfa77842606b5155c03.pngRadiopresentator Bart van Leeuwen is deze zomer te horen bij Radio M Utrecht. Van 24 juni tot begin augustus presenteert hij elke zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 uur het gezellige middagprogramma Lekker weer Van Leeuwen.
 

In Lekker weer Van Leeuwen presenteert Bart de beste muziek van nu en toen. Ook speelt hij het beroemde radiospelletje Raad waar die staat. Luisteraars raden door middel van verschillende aanwijzingen waar verslaggever Fred Siebelink zich in de provincie Utrecht bevindt. Alle deelnemers maken elk weekend kans op toegangskaarten voor Dierenpark Amersfoort.
 

De plaat en zijn verhaal is deze zomer ook weer terug op de radio. Een vertaalde tekst van een bekende popballad maakt het vaak verrassende en ontroerende verhaal achter de plaat bekend. Verder mogen luisteraars elke zaterdag en zondag stemmen op hun favoriete muziek. Van de artiest met de meeste stemmen draait Bart vier bekende hits.
 

Bart van Leeuwen: “Radio M Utrecht is een gezellige vrolijke zender, daar breng ik deze zomer graag mijn weekends door. Met Lekker weer van Leeuwen wordt het op zaterdag- en zondagmiddag echt zomer op uw radio, dat beloof ik.” 
 

Bart van Leeuwen begon zijn radioloopbaan in 1973 bij de zeezender Veronica en werkte later voor verschillende landelijke commerciële en publieke radiozenders.
 

Lekker weer van Leeuwen met Bart van Leeuwen is van 24 juni tot begin augustus elke zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur te beluisteren bij Radio M Utrecht. Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

 

594018c3ef5f0_BartvanLeeuwen.jpg.1e270de2d6997731ee929c14497280ee.jpg

Bart van Leeuwen2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Ik had begin dit jaar van Bart al begrepen dat dit waarschijnlijk een tijdelijke job voor hem zou worden.

Ik ben er erg blij mee dat dit daadwerkelijk doorgaat. Zoals ik hem ook persoonlijk heb medegedeeld (hij reageerde bescheiden) vind ik hem de beste DJ van Nederland.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.