Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617928

Auteurs van dit blog

Welke speeltuin wint De Gouden Glijbaan: Voorschoten of Gouda?


de redactie

423 weergaven

De verkiezing van de leukste speeltuin in de Zuid-Holland nadert de finale. Volgende week wordt bekend welke speeltuin de Gouden Glijbaan krijgt uitgereikt. De twee speeltuinen met de meeste nominaties zijn bezocht door de NSGK Speeltuinbende: de speeltuin aan de Professor van der Waalslaan in Voorschoten en speeltuin De Korte Akkeren in Gouda. De kinderen van de jury, van de NSGK Speeltuinbende, maken hun juryoordeel volgende week bekend. Dit gebeurt op donderdag 13 augustus tussen 10:00-13:00 uur live in de uitzending van Debby en haar Mannen op TV West én Radio West.

 

Nominaties
Vanaf juni kon iedereen zijn of haar favoriete speeltuin nomineren via de website van Omroep West. De genomineerde speeltuinen waren divers: van kleine wijkspeeltuintjes tot groots opgezette speeltuinen die zich bijna pretpark mogen noemen. De twee met de meeste nominaties zijn bezocht door de NSGK Speeltuinbende, onderdeel van Nederlandse Stichting Voor het Gehandicapte Kind. Zij maken nu hun juryrapport en op donderdag 13 augustus wordt in het programma Debby en haar Mannen de winnaar bekend gemaakt. Wordt het de speeltuin aan de Professor van der Waalslaan in Voorschoten, of speeltuin De Korte Akkeren in Gouda?
De Gouden Glijbaan competitie wordt in samenwerking met de NSGK Speeltuinbende, Wegener huis-aan-huisbladen en Omroep West gemaakt.

 

De NSGK Speeltuinbende
De jury in deze speeltuincompetitie wordt gevormd door kinderen van de NSGK Speeltuinbende. Een van de zaken waar op wordt gelet is de toegankelijkheid van de speeltuinen voor kinderen met een handicap en de mogelijkheden om met niet-gehandicapte kinderen te kunnen spelen. Maar natuurlijk gaat het ook om hoe leuk het er is, of je naar het toilet kan en of je vader en moeder ook nog iets kunnen drinken op een terrasje.

 

Top 5
De top vijf van meest genomineerde speeltuinen ziet er als volgt uit:
1. Buurtspeeltuin aan Professor van der Waalslaan, Voorschoten
2. Speeltuinvereniging De Korte Akkeren, Gouda
3. Speeltuinvereniging Kinderster, Wateringen
4. Speeltuin De Kievit, Berkel en Rodenrijs
5. Speeltuin IJsselkids, Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Uitzendtijden
De finale van de Gouden Glijbaan is op donderdag 13 augustus live te volgen via Radio West en TV West, in het programma Debby en haar Mannen tussen 10:00-13:00 uur.

 

Website: www.omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.