Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,652
  • comments
    628
  • views
    96,099

Contributors to this blog

Passaggio ontdekt Texel: het eilandleven met Lex Bohlmeijer

Sign in to follow this  
de redactie

342 views

58e4dc5ed34e2_NPORadio4.png.a27cbc7479ecfbe7d90c24b80f470c66.pngHet NPO Radio 4-programma Passaggio trekt opnieuw de natuur in. Presentator Lex Bohlmeijer woont van 19 tot en met 23 juni even op Texel. Een week lang duikt hij diep in het leven op het grootste waddeneiland van Nederland. Op zoek naar bijzondere Texelaars, echte eilandverhalen en de mooiste stukken natuur. En ja, hij zal daarbij ongetwijfeld ook heel wat schapen tegenkomen. 


Dit is een nieuwe aflevering van de serie “De vier jaargetijden van Passaggio”. En in deze zomereditie zal de rode draad in de uitzendingen de zoektocht naar het eilandgevoel zijn. De afzondering, de eigenheid en eigengereidheid, de vrijheidsliefde van de bewoners en van de mensen die er daarom zijn gaan wonen. Op zijn reis ontmoet de presentator iedere dag andere markante eilandbewoners. Luisteraars kunnen suggesties aandragen: om wie kan Lex Bohlmeijer niet heen? En welke plekken moet hij per se bezocht hebben op zijn reis op Texel?


Daarnaast worden de uitzendingen een zomers reisverslag: te voet loopt Lex het eiland rond, en komt alle geuren en kleuren tegen die Texel rijk is. Een kleine versie van Nederland wordt het weleens genoemd. Iedere reisdag ziet er daardoor weer anders uit. Op vrijdag 23 juni zijn luisteraars van harte uitgenodigd om een stukje van het parcours mee te lopen.


Passaggio, dagelijks van 19:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 4.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.