Spring naar bijdragen

Taxi Relaxi: Joe-dj’s en bekende Vlamingen nemen taxi-beurten van ouders over


de redactie

1475 weergaven

Het nieuwe schooljaar is terug begonnen en dat gaat gepaard met heel wat drukte en stress. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx wil daar iets aan doen en neemt vanaf vandaag, maandag 11 september, tot vrijdag 22 september 2017 de grootste taak van ouders over: taxi mama en papa. “Veel van onze luisteraars moeten elke dag heen en weer rijden om hun kinderen naar school en buitenschoolse activiteiten te brengen. Daarom hebben wij iets in het leven geroepen om hen een handje te helpen en hen wat meer vrije tijd te geven: Taxi Relaxi”, vertellen Sven & Anke.


Samen met de andere Joe-dj’s en heel wat bekende Vlamingen nemen ze 12 dagen lang de taxi-beurten van ouders over, om hun stress op een leuke manier te verlichten en de kinderen veilig naar hun bestemming te brengen. “We maken de taxirit voor de kinderen extra aangenaam door hun idool mee in de wagen te steken. Zo is het plezant voor de ouders én voor de kinderen”, voegen Sven & Anke eraan toe. Zo was vandaag Herman Verbruggen, beter bekend als Markske van F.C. De Kampioenen, aan de beurt om een kind te vervoeren en dat zorgde meteen voor het nodige plezier. Ouders kunnen hun kinderen nog steeds inschrijven op joe.be.


Niet alleen Sven & Anke, Raf & Rani en de andere Joe-collega’s rijden door het land tijdens Taxi Relaxi, ook heel wat bekende Vlamingen dragen hun steentje bij om kinderen naar school en buitenschoolse activiteiten te brengen. Vandaag, op maandag 11 september, mochten Minister van Mobiliteit Ben Weyts en Herman Verbruggen het startschot geven van Taxi Relaxi. In de Taxi van Minister Weyts zaten Jef en Lily die naar school werden gebracht. De Taxi met Verbruggen mocht dan weer naar de voetbal in Brasschaat rijden om er Arnaud af te zetten.


Verder nemen ook heel wat andere bekende gezichten, waaronder K3, Gers Pardoel, Andy Peelman, Ghost Rockers, Josje, Kürt Rogiers, William Boeva en Charlotte Leysen tot vrijdag 22 september 2017 de taxi-beurten van ouders over.

 

Selectie_051.thumb.png.751dfa086782183c5045a2fb1d1962c4.png

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.