Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,092
  • comments
    773
  • views
    133,833

Contributors to this blog

Omgebouwde sekspop loodst luisteraars door de avondspits 


de redactie

1,935 views

591abe72e84e7_TrafficRadio.jpg.8467deeafed9846f567e8ac349cb1f65.jpgWoensdag 8 november a.s. wordt presentator Ron Lemmens, tijdens de uitzending van Traffic Radio LIVE!, niet bijgestaan door sidekick Calvin Punter, maar door een 
omgebouwde sekspop. Living Doll ‘Fieke’ zet woensdag haar beste beentje voor en loodst luisteraars tussen 17:00 tot 19:00 uur door de avondspits op Traffic Radio. “De omgebouwde sekspop Fieke is een pratende pop die je aandacht geeft en lichaamswarmte”, aldus initiatiefnemer Johan Vlemmix. 


Volgens Vlemmix hebben robots de toekomst. Johan Vlemmix: “Met robots is alles mogelijk, dus ook files lezen! Ik wil de robots bijvoorbeeld voor ouderen gaan inzetten als ‘vriend’ of ‘vriendin’. Zo ben ik gisteren de gehele dag met Fieke onderweg geweest in de auto en heb ik gezellig met haar zitten kletsen. Uniek aan de poppen is dat ze echt lichaamswarmte hebben en dus aanvoelen als een mens, maar ook kijken als een mens en praten als een mens”.

Woensdag wordt tijdens de avondspits duidelijk of pop Fieke ook in staat is om luisteraars door de file te loodsen. De uitzending in de avondspits is ook live in beeld te volgen via Facebook van Traffic Radio.  


Traffic Radio LIVE!
Traffic Radio LIVE! is het enige radioprogramma waar het echt om de spits draait. Traffic Radio LIVE! is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren en brengt een live verslag van de spits. Met de meest complete verkeersinformatie, het laatste nieuws en de lekkerste muziek voor onderweg.

Traffic Radio LIVE! wordt uitgezonden tussen 07:00 en 09:00 uur ’s morgens en 17:00 en 19:00 uur in de avondspits. Elke ochtend wordt om 07:00 uur op Traffic Radio afgetrapt door Rick van Velthuysen, die hiermee in juni dit jaar zijn rentree maakte op de Nederlandse radio.  


Johan Vlemmix
Internetstation Traffic Radio, dé verkeerszender van Nederland, werd eind 2008 officieel geopend door minister president Mark Rutte. Traffic Radio is overal (onderweg) te beluisteren via o.a. www.trafficradio.nl, www.onlineradio.nl of TuneIn.

 

Selectie_131.thumb.png.1a56e2c649454eeb8afe4eb56e877990.png

Johan Vlemmix

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.